EP:Beerepoot Schagen

(7) op basis van 4 beoordelingen
Adres
Nieuwstraat 67
Postcode
1741BV
Plaats
Schagen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres

Over ons

Heeft u een probleem met uw vaatwasser of moet de droger gerepareerd worden? Heeft u behoefte aan een goed en deskundig advies over installatie of reparatie van? Zoek niet verder, EP:Beerepoot is uw specialist.

Er komt heel wat kijken bij de aanschaf van een nieuw apparaat. En wat te doen als er iets mee aan de hand is? De mensen van EP:Beerepoot kunnen u als geen ander daar bij helpen. Wanneer u vragen heeft over de reparatie of installatie van uw koelkast, vaatwasser, wasmachine, wasdroger of ander apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres.

Service staat centraal

Bij EP:Beerepoot staat service centraal. Bij bezorging verzorgen wij de montage en installatie van uw apparaat, we kunnen uw elektrische apparatuur ook onderhouden en als er wat met uw apparatuur is, kunnen wij het als het even moet snel verhelpen. Dat geldt ook voor apparatuur die u niet bij ons gekocht heeft!

Beoordelingen: wat vinden andere klanten?

  (10) Ron C van der Kreeft , Zuid-Scharwoude
  Reparatie Televisie

  "Uitstekend advies gekregen om het probleem met de Tv zelf op te lossen zonder kosten te maken. "

  (8) Jaap Vitali , Egmond aan Zee
  Reparatie Televisie

  "Kwam voor reparatie en een goed advies ter voorkoming van de kosten en baten. "

  (10) Monique Molenaar , Heerhugowaard
  Reparatie Koffieapparaat

  "EP Beerepoot dacht met ons mee. Wisten niet zeker of zij het apparaat zouden kunnen repareren, maar stelde voor dit te onderzoeken. De monteur vond het een uitdaging, zo werd het ontdekken van ‘het probleem’ en het oplossen daarvan een succesmoment. Voor hem en voor ons "

  (1) Martin Roestenburg , Schagen
  Reparatie Audiosysteem

  "Niets van zich laten horen."