‹ Terug naar het assortiment

LG 49SM9000 4K NanoCell TV

Beknopte specificaties

  • 49 inch display
  • SmartTV
  • HDMI-aansluitingen: 4
Bekijk alle specificaties
nu 1499,-

Afhalen in de winkel

Productinformatie

LG NanoCell TV

De LG 49SM9000 is een 49 inch 4K LED TV uit LG’s nieuwe 2019-reeks van NanoCell TV’s. NanoCell TV’s zijn de top-LED TV’s van LG en hebben een premium beeld en design.

NanoCell Display Pro

Het LG NanoCell Display Pro van de 49SM9000 past nanodeeltjes toe die elke kleur optimaliseren. Deze state-of-the-art technologie zorgt voor een volledig kleurenspectrum wat resulteert levensecht beeld. Nanodeeltjes absorberen overtollige lichtgolven en reduceren het doorlopen van RGB-kleuren op het scherm. Het resultaat is zuivere en levendige kleuren. Het IPS-paneel zorgt ervoor dat de kleuren vanuit elke hoek mooi blijven.

Full Array Dimming

Bij Full Array Dimming is achter het hele scherm LED-achtergrondverlichting aangebracht, in tegenstelling tot Edge LED waarbij deze alleen langs de randen is aangebracht. Hierdoor kan de achtergrondverlichting veel preciezer geregeld worden, waardoor alleen de juiste delen van het beeld worden verlicht.

Alpha 7 Gen 2 Intelligent Processor

De α7 Gen 2 Intelligent Processor zorgt bij elk beeld voor een soepele beeldverwerking met hoge helderheid, veel details, levendige kleuren en meer diepte. Door middel van een sensor wordt bijvoorbeeld het beeld aangepast aan de hand van de hoeveelheid licht in de ruimte.
De α7 Gen 2 maakt bovendien gebruik van een zelflerend algoritme om beelden van lagere kwaliteit op te kunnen schalen ('deep learning'). Als je beelden in lagere resolutie afspeelt, vergelijkt de TV deze beelden met een (continu aangevulde) database met miljoenen beelden. Als hierin gegevens aanwezig zijn van een hogere kwaliteit versie van jouw beeld, dan wordt het beeld opgeschaald.

4K Cinema HDR

Met Dolby Vision, HDR10 Pro, Technicolor HDR en HLG worden alle grote HDR-standaarden (High Dynamic Range) ondersteund, waardoor de LG 49SM9000 voorbereid is op toekomstige content. HDR zorgt ervoor dat zowel de heldere als de donkere onderdelen van het beeld goed worden weergegeven.

HDMI 2.1 met High Frame Rate

De LG OLED 2019-modellen beschikken over de nieuwste HDMI-standaard, HDMI 2.1. HDMI maakt meer beelden (‘frames’) per seconde mogelijk, waardoor snelle beelden (bijvoorbeeld actiescènes, sport of games) vloeiender worden weergegeven.

WebOS ThinQ AI met Magic Remote

Uiteraard is de LG 49SM9000 een Smart TV en deze draait op LG’s gebruiksvriendelijke webOS platform met ThinQ AI. Hierop kijk je gemakkelijk naar (onder andere) Netflix en YouTube. De meegeleverde Magic Remote verhoogt het bedieningsgemak doordat je er onder meer mee kunt aanwijzen, scrollen en kunt gebruiken voor stem- en bewegingscommando’s. De LG 49SM9000 heeft verder ondersteuning voor de slimme assistenten Google Assistent (ook in het Nederlands) en Amazon Alexa.

Apple AirPlay 2 en HomeKit

Later dit jaar krijgt de LG 49SM9000 een update waarmee ook Apple AirPlay 2 en HomeKit worden ondersteund. Met AirPlay 2 kun je media naar de TV streamen vanaf je iPhone, iPad of Mac en ook het beeld hiervan op je TV spiegelen. Met HomeKit wordt je TV onderdeel van je Apple-omgeving en kun je ook met Siri de TV besturen. De update wordt halverwege 2019 verwacht.


Specificaties

Bluetooth

Bluetooth maakt draadloze communicatie tussen apparaten mogelijk. In tegenstelling tot WIFI, wordt bluethooth overwegend gebruikt voor communicatie op korte afstand (circa 10 meter).

Ja
CI+:
1
Optische digitale uitgang
Ja
HDMI aansluitingen:
4
HDMI 2.0 compatible
Ja
Hoofdtelefoonaansluiting

Aansluiting hoofdtelefoon

Wanneer een speakersysteem met een 3,5 mm-stekker wordt aangesloten op uw notebook of computer is het vaak zo dat u geen uitgang meer overhoudt voor uw koptelefoon. Vandaar dat veel speakersystemen zijn uitgerust met een extra hoofdtelefoon-uitgang, zodat u ook gemakkelijk van uw game, muziek of film kunt genieten zonder daarbij anderen te storen.

Ja
Ethernet aansluiting
Ja
USB-aansluiting

Aan te sluiten via USB

Een aantal speakers worden aangesloten op een USB-poort, en functioneren dan direct. Deze speakers hebben vaak ook geen extra stroom nodig.

Ja
USB 2.0
3 x
resolutie:
3840x
(# pixels)
2160 pixels
4K-Upscaling
Ja
4K resolutie

HD Ready, Full HD en UHD (4K) zijn termen om het aantal pixels aan te geven dat een scherm weergeeft. Hoe meer pixels, hoe scherper het beeld en hoe meer details u kunt waarnemen. Een 4K resolutie is vier keer scherper dan Full HD, waardoor het beeld zeer gedetailleerd is. Het verschil in detail wordt met name sterk zichtbaar vanaf formaten rond de 50 inch. 4K wordt ook wel Ultra HD genoemd. 

Ja
Panel bediening
4k NanoCell IPS LCD-Panel
High Dynamic Range 4K Cinema (Dolby Vision, HDR10 PRO, HLG, Advanced HDR by Technicolor)
Ja
LED-Technologie
Slim Direct LED
Beeldverbetering II
alpha 7 Processor Gen. 2
Hz-Technologie
100
Hz-Technologie aanduiding
TruMotion
bruto breedte:
119.7 cm
bruto hoogte:
81 cm
bruto diepte:
17.5 cm
bruto gewicht:
18.6 kg
Smart TV
SmartTV
WEB-Browser
Ja
Teletekst
Ja
Timer
De functie timer is voor het instellen van de tijd en zorgt voor automatische uitschakeling als de ingestelde tijd afgelopen is.
Ja
USB-Recording

Dankzij de optie USB-Recording is het mogelijk om een USB-stick of externe harde schijf aan te sluiten op uw televisie om programma's op te nemen. Houdt er rekening mee dat de beelden meestal alleen op dezelfde TV weer afgespeeld kunnen worden worden omdat de beelden gesleuteld worden opgeslagen. 

Ja
USB-TimeShift
Ja
Hbb TV Ready
Ja
Amazon Alexa
Ja
Google Assistant
Ja
Wifi
Ja
Beelddiagonaal in cm

De grootte van het scherm diagonaal gemeten (cm)

123
Beelddiagonaal in inch

De grootte van het scherm. Deze wordt diagonaal gemeten in inches. Eén inch is 2,54 cm.

49
Energie-efficientieklasse TV's
Energie-efficientieklasse A+
Stroomverbruik in bedrijf: # W
70
Energieverbruik per jaar kWh
97
stroomverbruik in standby:
0.5
resolutie:
3840x
(# pixels)
2160 pixels
Geluidsverbetering
2.2 Soundsysteem
Geluidsverbetering 2
Dolby Atmos
Gezamenlijk vermogen
40 Watt maximaal
netto hoogte met voet:
71.2 cm
netto diepte inclusief voet:
26.31 cm
netto gewicht met voet:
15.6 kg
netto breedte:
109.6 cm
netto hoogte:
63.8 cm
netto diepte:
6.25 cm
netto gewicht zonder voet:
14.1 kg
DVB-S2
Ja
DVB-C

DVB-C ontvanger

DVB-C staat voor Digital Video Broadcasting Cable. Deze digitale ontvanger is geschikt om televisie via de kabel te ontvangen. Bijna alle nieuwe TV's hebben een digitale ontvanger en beschikken over een DVB-C en een DVB-T ontvanger. Let wel dat u van tevoren moet nagaan of een TV is gecertificeerd voor gebruik van digitale televisie van de kabelmaatschappij. Dit vindt u op onze webshop onder de specificatie 'geschikt voor Ziggo'.

DVB-C is geschikt voor TV's van alle beeldformaten. Ook bij grotere beeldformaten (groter dan 32 inch - 81 cm) komt DVB-C in tegenstelling tot DVB-T nog steeds kwalitatief goed tot zijn recht.

Ja
Analoog
Ja
2 tuners voor opname
Ja
IPhone
Ja
IPad
Ja
Android

Er zijn veel verschillende besturingssystemen beschikbaar voor mobiele telefoons. De meest bekende zijn:

  • iOS voor de iPhone
  • Android voor o.a. Samsung, HTC, Sony
  • Blackberry OS voor de Blackberry
  • Windows 8 voor Nokia
Ja
LED televisie
123cm
Inch
De diagonale afmeting van het scherm gemeten in inch (één inch is 2,54cm).
49 inch
VESA-aansluiting compatible
Hieronder staat welk VESA-formaat dit apparaat ondersteunt, zodat duidelijk is welke steunen passen.
Ja
200 x 200mm
Ja