‹ Terug naar het assortiment

LG 55UM7450 4K LED TV

Beknopte specificaties

  • 55 inch display
  • SmartTV
  • HDMI-aansluitingen: 4
Bekijk alle specificaties
nu 799,-

Afhalen in de winkel

Productinformatie

LG LED TV 2019

De LG 55UM7450 is een 55 inch 4K LED TV. Door het IPS-paneel zijn de kleuren natuurgetrouw en de kijkhoeken ideaal. De rand van de TV is afgewerkt met metaal.

4K Active HDR

Met HDR10 Pro en HLG worden de belangrijkste HDR-standaarden (High Dynamic Range) ondersteund. HDR zorgt ervoor dat zowel de heldere als de donkere onderdelen van het beeld goed worden weergegeven.

WebOS ThinQ AI met Magic Remote

Uiteraard is de LG 55UM7450 een Smart TV en deze draait op LG’s gebruiksvriendelijke webOS platform met ThinQ AI. Hierop kijk je gemakkelijk naar (onder andere) Netflix en YouTube. De meegeleverde Magic Remote verhoogt het bedieningsgemak doordat je er onder meer mee kunt aanwijzen, scrollen en kunt gebruiken voor stem- en bewegingscommando’s. De LG 55UM7450 heeft verder ondersteuning voor de slimme assistenten Google Assistent (ook in het Nederlands) en Amazon Alexa.

Apple AirPlay 2 en HomeKit

Later dit jaar krijgt de LG 55UM7450 een update waarmee ook Apple AirPlay 2 en HomeKit worden ondersteund. Met AirPlay 2 kun je media naar de TV streamen vanaf je iPhone, iPad of Mac en ook het beeld hiervan op je TV spiegelen. Met HomeKit wordt je TV onderdeel van je Apple-omgeving en kun je ook met Siri de TV besturen. De update wordt in de tweede helft van 2019 verwacht.


Specificaties

Bluetooth

Bluetooth maakt draadloze communicatie tussen apparaten mogelijk. In tegenstelling tot WIFI, wordt bluethooth overwegend gebruikt voor communicatie op korte afstand (circa 10 meter).

Ja
CI+:
1
Optische digitale uitgang
Ja
HDMI aansluitingen:
4
HDMI 1.4 compatible
Ja
Ethernet aansluiting
Ja
USB-aansluiting

Aan te sluiten via USB

Een aantal speakers worden aangesloten op een USB-poort, en functioneren dan direct. Deze speakers hebben vaak ook geen extra stroom nodig.

Ja
USB 2.0
2 x
resolutie:
3840x
(# pixels)
2160 pixels
4K resolutie

HD Ready, Full HD en UHD (4K) zijn termen om het aantal pixels aan te geven dat een scherm weergeeft. Hoe meer pixels, hoe scherper het beeld en hoe meer details u kunt waarnemen. Een 4K resolutie is vier keer scherper dan Full HD, waardoor het beeld zeer gedetailleerd is. Het verschil in detail wordt met name sterk zichtbaar vanaf formaten rond de 50 inch. 4K wordt ook wel Ultra HD genoemd. 

Ja
4K-Upscaling
Ja
Panel bediening
IPS-4K-Panel
Processor technologie
Quad Core processor
High Dynamic Range 4K Active (HDR10 PRO, HLG)
Ja
LED-Technologie
Direct LED-Backlight
bruto breedte:
183.9 cm
bruto hoogte:
111.6 cm
bruto diepte:
23.1 cm
bruto gewicht:
45.7 kg
Smart TV
SmartTV
WEB-Browser
Ja
Teletekst
Ja
360 Graden video player
Ja
Miracast (draadl.beeldoverdr.)
Ja
Wi-Fi Direct

Wi-Fi Direct is een directe verbinding tussen twee toestellen waarbij gebruik gemaakt wordt van de wifi-technologie. Via Wi-Fi Direct kunnen twee apparaten rechtstreeks met elkaar verbinden zonder dat eerst verbinding te maken met een modem en zonder dat u het wachtwoord van het draadloos netwerk moet ingeven. Twee toestellen die wifi ondersteunen, communiceren op deze manier rechtstreeks met elkaar, waarbij een toestel de ontvanger is en een ander de verzender. Het systeem werkt eigenlijk ongeveer op dezelfde manier als Bluetooth, maar dan velen malen sneller en met een groter bereik. 

Ja
Wireless Display
Ja
DLNA Certification

DLNA gecertificeerd

DLNA staat voor Digital Living Network Alliance. Met DLNA kunnen verschillende apparaten met elkaar communiceren. Bijvoorbeeld om een film van een computer op een TV te kunnen afspelen.

Ja
Energie-efficientieklasse TV's
Energie-efficientieklasse A
Beelddiagonaal in cm

De grootte van het scherm diagonaal gemeten (cm)

139
Beelddiagonaal in inch

De grootte van het scherm. Deze wordt diagonaal gemeten in inches. Eén inch is 2,54 cm.

55
(stroomverbruik in standby: <)
0.5
resolutie:
3840x
(# pixels)
2160 pixels
Geluidsverbetering
2.0 Soundsysteem
Gezamenlijk vermogen
20 Watt maximaal
netto hoogte met voet:
104.8 cm
netto diepte inclusief voet:
34.5 cm
netto gewicht met voet:
35.4 kg
netto breedte:
169.3 cm
netto hoogte:
97.8 cm
netto diepte:
8.9 cm
netto gewicht zonder voet:
34.6 kg
DVB-T2
Ja
DVB-S2
Ja
DVB-C

DVB-C ontvanger

DVB-C staat voor Digital Video Broadcasting Cable. Deze digitale ontvanger is geschikt om televisie via de kabel te ontvangen. Bijna alle nieuwe TV's hebben een digitale ontvanger en beschikken over een DVB-C en een DVB-T ontvanger. Let wel dat u van tevoren moet nagaan of een TV is gecertificeerd voor gebruik van digitale televisie van de kabelmaatschappij. Dit vindt u op onze webshop onder de specificatie 'geschikt voor Ziggo'.

DVB-C is geschikt voor TV's van alle beeldformaten. Ook bij grotere beeldformaten (groter dan 32 inch - 81 cm) komt DVB-C in tegenstelling tot DVB-T nog steeds kwalitatief goed tot zijn recht.

Ja
LED televisie
139cm
Inch
De diagonale afmeting van het scherm gemeten in inch (één inch is 2,54cm).
55 inch