‹ Terug naar het assortiment

Panasonic TX-49GXF937 4K LED TV

Beknopte specificaties

  • 49 inch display
  • HCX Processor
  • SmartTV
  • HDMI-aansluitingen: 3
Bekijk alle specificaties
nu 1099,-

Afhalen in de winkel

Productinformatie

Panasonic 4K LED TV 2019

De Panasonic TX-49GXF937 is een 49 inch 4K Ultra HD TV uit de nieuwe 2019-reeks van Panasonic. De TV heeft een draaibare metalen voet, die zowel fraai als handig is, en wordt geleverd met een luxe metalen afstandsbediening.

HDR Cinema Display

De Panasonic TX-49GXF937 beschikt over het HDR Cinema Display van Panasonic, dat in combinatie met de HCX-processor zorgt voor scherpe beelden met hoge helderheid. Daarbij is er HDR-ondersteuning (High Dynamic Range) voor HLG, HDR10, HDR10+ en Dolby Vision. HDR zorgt ervoor dat zowel de lichte als de donkere delen van scènes goed worden weergegeven, met mooie contrasten tot gevolg.

Quattro Tuner

De Panasonic TX-49GXF937 beschikt Quattro Tuner, wat betekent dat de TV DVB-S, DVB-C, DVB-T en TV>IP ondersteunt. Bovendien zijn er twee CI-sloten aanwezig. Met het Twin Concept kun je een programma kijken terwijl je een ander programma opneemt.

TV > IP-diensten

De Panasonic TX-49GXF937 is voorzien van enkele slimme netwerkfuncties.

De TV ondersteunt Inhouse TV Streaming als server. Dit betekent dat je vanaf de TX-49GXF937 live TV kunt streamen naar een Panasonic TV met client-functie of Google Chromecast. Hierdoor hoef je voor de client-TV geen bekabeling naar een andere kamer aan te leggen en kun je die TV zelfs een TV in de tuin zetten.

TV Anywhere is een unieke functie waarbij je live of opgenomen programma’s vanaf uw Panasonic TV thuis naar een Android- of iOS apparaat streamt, waar ook ter wereld. Zo kijk je overal naar Nederlandse TV. Een Panasonic TV ondersteunt zo vier bronnen: satelliet, kabel, TV>IP en DVB-T2. 

Met Bluetooth Audio Link verbind je gemakkelijk een draadloze Bluetooth koptelefoon met uw Panasonic TV. Je kunt zo bijvoorbeeld rondlopen terwijl je het geluid gewoon blijft horen, of TV kijken zonder anderen te storen.

My Home Screen 4.0

Uiteraard is de Panasonic TX-49GXF937 een Smart TV, waardoor je toegang hebt tot apps als Netflix, YouTube en NPO. Met Panasonics ‘My Home Screen 4.0’ kun je voor elk gezinslid een eigen startscherm maken.


Specificaties

CI+:
2
Optische digitale uitgang
Ja
HDMI aansluitingen:
3
HDMI 2.0 compatible
Ja
ARC (AudioReturnChannel)
Ja
Hoofdtelefoonaansluiting

Aansluiting hoofdtelefoon

Wanneer een speakersysteem met een 3,5 mm-stekker wordt aangesloten op uw notebook of computer is het vaak zo dat u geen uitgang meer overhoudt voor uw koptelefoon. Vandaar dat veel speakersystemen zijn uitgerust met een extra hoofdtelefoon-uitgang, zodat u ook gemakkelijk van uw game, muziek of film kunt genieten zonder daarbij anderen te storen.

Ja
Ethernet aansluiting
Ja
USB-aansluiting

Aan te sluiten via USB

Een aantal speakers worden aangesloten op een USB-poort, en functioneren dan direct. Deze speakers hebben vaak ook geen extra stroom nodig.

Ja
USB 2.0
2 x
USB 3.0
1 x
resolutie:
3840x
(# pixels)
2160 pixels
4K resolutie

HD Ready, Full HD en UHD (4K) zijn termen om het aantal pixels aan te geven dat een scherm weergeeft. Hoe meer pixels, hoe scherper het beeld en hoe meer details u kunt waarnemen. Een 4K resolutie is vier keer scherper dan Full HD, waardoor het beeld zeer gedetailleerd is. Het verschil in detail wordt met name sterk zichtbaar vanaf formaten rond de 50 inch. 4K wordt ook wel Ultra HD genoemd. 

Ja
Panel bediening
HDR Cinema Display
Processor technologie
Quad Core Pro Prozessor
High Dynamic Range Multi-HDR-Ultimate (HDR10/PQ, HLG, HDR10+, Dolby
Ja
Hz-Technologie
1800
Hz-Technologie aanduiding
bmr Intelligent Frame Creation 4K
LED-Technologie
LED-Backlight
Beeldverbetering
HCX Processor
bruto breedte:
75.5 cm
bruto hoogte:
15.5 cm
bruto diepte:
148.5 cm
bruto gewicht:
26 kg
Picture-in-Picture (2-tuners)
Ja
Hotelmodus
Ja
Smart TV
SmartTV
WEB-Browser
Ja
USB-Recording

Dankzij de optie USB-Recording is het mogelijk om een USB-stick of externe harde schijf aan te sluiten op uw televisie om programma's op te nemen. Houdt er rekening mee dat de beelden meestal alleen op dezelfde TV weer afgespeeld kunnen worden worden omdat de beelden gesleuteld worden opgeslagen. 

Ja
USB-TimeShift
Ja
Teletekst
Ja
Hbb TV Ready
Ja
Amazon Alexa
Ja
Google Assistant
Ja
Bluetooth Audio ondersteuning
Ja
Swipe & Share
Ja
Energie-efficientieklasse TV's
Energieeffizienzklasse A+
Geluidsverbetering
Dynamic Surround Sound Pro
Geluidsverbetering 2
Dolby Atmos
Gezamenlijk vermogen
20 Watt maximaal
Inclusief tafelstandaard
Ja
Zwenkbaar
Ja
netto hoogte met voet:
71.5 cm
netto diepte inclusief voet:
23.7 cm
netto gewicht met voet:
21.5 kg
netto breedte:
109.5 cm
netto hoogte:
63.8 cm
netto diepte:
6 cm
netto gewicht zonder voet:
16 kg
DVB-T

Televisies met digitale tuner hebben een ingang voor een CI-module. In de CI-module kan een smartcard van de provider worden geplaatst zodat u geen aparte decoder meer nodig heeft. Dat scheelt een extra kastje en u heeft maar één afstandsbediening nodig.  

Een DVB-T tuner is geschikt voor smartcards van digitenne-aanbieders (KPN).

Ja
DVB-T2
Ja
DVB-S2
Ja
DVB-C

DVB-C ontvanger

DVB-C staat voor Digital Video Broadcasting Cable. Deze digitale ontvanger is geschikt om televisie via de kabel te ontvangen. Bijna alle nieuwe TV's hebben een digitale ontvanger en beschikken over een DVB-C en een DVB-T ontvanger. Let wel dat u van tevoren moet nagaan of een TV is gecertificeerd voor gebruik van digitale televisie van de kabelmaatschappij. Dit vindt u op onze webshop onder de specificatie 'geschikt voor Ziggo'.

DVB-C is geschikt voor TV's van alle beeldformaten. Ook bij grotere beeldformaten (groter dan 32 inch - 81 cm) komt DVB-C in tegenstelling tot DVB-T nog steeds kwalitatief goed tot zijn recht.

Ja
TV>IP Server
Ja
TV>IP
Ja
2 tuners voor opname
Ja
SCR éénkabel systeem (EN50607/JESS)/Unicable 2
Ja
HD+ integriert 6 Monate gratis (nur für Deutschland)
Ja
IPhone
Ja
IPad
Ja
Android

Er zijn veel verschillende besturingssystemen beschikbaar voor mobiele telefoons. De meest bekende zijn:

  • iOS voor de iPhone
  • Android voor o.a. Samsung, HTC, Sony
  • Blackberry OS voor de Blackberry
  • Windows 8 voor Nokia
Ja
LED televisie
123cm
Inch
De diagonale afmeting van het scherm gemeten in inch (één inch is 2,54cm).
49 inch
VESA-aansluiting compatible
Hieronder staat welk VESA-formaat dit apparaat ondersteunt, zodat duidelijk is welke steunen passen.
Ja
200 x 200mm
Ja