‹ Terug naar het assortiment

Samsung UHD 4K UE43RU7470

Beknopte specificaties

  • 43 inch display
  • Dynamic Crystal Color
  • PQI 2000
  • SmartTV
Bekijk alle specificaties
nu 599,-

Afhalen in de winkel

Productinformatie

Samsung 4K UHD TV 2019

De Samsung UE43RU7470 is een 43 inch LED TV met 4K Ultra HD resolutie. 4K Ultra HD biedt een vier keer zo hoge resolutie als een Full HD TV, waardoor je geniet van haarscherpe, realistische beelden en kleuren. Met zijn slanke ontwerp is deze TV een elegante verschijning in je interieur.

2000 PQI

De Samsung UE43RU7470 heeft een PQI van 2000. Picture Quality Index (PQI) is een door Samsung ontwikkelde index om de beeldkwaliteit van Samsung-televisies gemakkelijk te kunnen vergelijken. De score wordt bepaald door onder meer de resolutie, kleurweergave, beeldverversing (‘motion rate’), helderheid en contrast. Elke Samsung-televisie heeft een goede beeldkwaliteit, maar hoe hoger de PQI-waarde hoe beter.

De hoge beeldkwaliteit van de Samsung UE43RU7470 wordt bepaald door het HDR-paneel met Dynamic Crystal Color en ondersteuning voor HDR10+ en HLG, dat zorgt voor een levendig kleurenspectrum en mooie contrasten. Supreme UHD Dimming verdeelt daarbij het scherm in zones en optimaliseert in elke zone individueel op basis van de beeldinhoud, contrast, kleur en detail.

Premium One Remote Control

De meegeleverde luxe Premium One Remote Control kun je gebruiken voor de besturing van al de randapparatuur, eventueel met je stem.

Samsung SmartThings

Uiteraard is de Samsung UE43RU7470 een Smart TV, draaiend op Samsungs eigen besturingssysteem Tizen. Hiermee heb je via de Smart Hub toegang tot een groot aanbod aan apps – onder andere Netflix, YouTube, Spotify, Videoland, HBO, NPO, RTL, SBS en Thuisbezorgd. Ook is er ondersteuning voor Apple Airplay 2 en heb je toegang tot jouw iTunes-bibliotheek op je TV.  Hier stopt de slimheid echter niet, want je QLED TV vormt ook het hart van je slimme huis. Met de SmartThings-app maak je (automatisch) contact met andere geschikte apparatuur, zoals koelkasten, wasmachines, verlichting en airconditioners. Je krijgt bijvoorbeeld een notificatie als de wasmachine klaar is, of je kunt vanaf de TV de verlichting aanpassen.


Specificaties

CI+:
1
Optische digitale uitgang
Ja
HDMI aansluitingen:
3
USB-aansluiting

Aan te sluiten via USB

Een aantal speakers worden aangesloten op een USB-poort, en functioneren dan direct. Deze speakers hebben vaak ook geen extra stroom nodig.

Ja
USB 2.0
2 x
resolutie:
3840x
(# pixels)
2160 pixels
4K resolutie

HD Ready, Full HD en UHD (4K) zijn termen om het aantal pixels aan te geven dat een scherm weergeeft. Hoe meer pixels, hoe scherper het beeld en hoe meer details u kunt waarnemen. Een 4K resolutie is vier keer scherper dan Full HD, waardoor het beeld zeer gedetailleerd is. Het verschil in detail wordt met name sterk zichtbaar vanaf formaten rond de 50 inch. 4K wordt ook wel Ultra HD genoemd. 

Ja
High Dynamic Range (HDR 10+)
Ja
Hybrid Log Gamma (HLG)
Ja
Picture Quality Index [PQI]:
2000
Beeldverbetering
Dynamic Crystal Color
bruto breedte:
115 cm
bruto hoogte:
67 cm
bruto diepte:
17 cm
bruto gewicht:
15.8 kg
WEB-Browser
Ja
Teletekst
Ja
Hbb TV Ready
Ja
Smart TV
SmartTV
Google Assistant
Ja
Samsung Bixby
Ja
Bluetooth Audio ondersteuning
Ja
Wifi
Ja
Multiroom ondersteuning
Ja
Wi-Fi Direct

Wi-Fi Direct is een directe verbinding tussen twee toestellen waarbij gebruik gemaakt wordt van de wifi-technologie. Via Wi-Fi Direct kunnen twee apparaten rechtstreeks met elkaar verbinden zonder dat eerst verbinding te maken met een modem en zonder dat u het wachtwoord van het draadloos netwerk moet ingeven. Twee toestellen die wifi ondersteunen, communiceren op deze manier rechtstreeks met elkaar, waarbij een toestel de ontvanger is en een ander de verzender. Het systeem werkt eigenlijk ongeveer op dezelfde manier als Bluetooth, maar dan velen malen sneller en met een groter bereik. 

Ja
(# pixels)
2160 pixels
Energie-efficientieklasse TV's
Energie-efficientieklasse A
Stroomverbruik in bedrijf: # W
70
Energieverbruik per jaar kWh
97
Beelddiagonaal in cm

De grootte van het scherm diagonaal gemeten (cm)

43
Beelddiagonaal in inch

De grootte van het scherm. Deze wordt diagonaal gemeten in inches. Eén inch is 2,54 cm.

108
stroomverbruik in standby:
0.5
resolutie:
3840x
Geluidsverbetering
Dolby Digital Plus
Gezamenlijk vermogen
20 Watt maximaal
netto hoogte met voet:
64.8 cm
netto diepte inclusief voet:
33.2 cm
netto gewicht met voet:
12.1 kg
netto breedte:
97 cm
netto hoogte:
56.3 cm
netto diepte:
5.9 cm
netto gewicht zonder voet:
9.5 kg
TV Key
Ja
LED televisie
108cm
Inch
De diagonale afmeting van het scherm gemeten in inch (één inch is 2,54cm).
43 inch
VESA-aansluiting compatible
Hieronder staat welk VESA-formaat dit apparaat ondersteunt, zodat duidelijk is welke steunen passen.
Ja