‹ Terug naar het assortiment

Sony KD-43XF7596 4K LED TV

Beknopte specificaties

  • 43 inch display
  • 4K X-Reality Pro beeldprocessor
  • Android TV/Smart TV
  • HDMI-aansluitingen: 4
Bekijk alle specificaties
nu 649,-

Afhalen in de winkel

Productinformatie

Sony Bravia 4K LED TV

De Sony KD-43XF7596 is een 43 inch LED TV uit Sony’s 2018-reeks. Naast de beeldkwaliteit valt deze TV ook op door het slanke design.

Dynamic Contrast Enhancer en MotionFlow XR

Het beeldscherm van de KD-43XF7596 zorgt voor een mooie beeldkwaliteit met hoge helderheid en spetterende kleuren. In dit beeldscherm zitten technieken als Dynamic Contrast Enhancer (voor fraaie contrasten) en MotionFlow XR, dat ervoor zorgt dat (snel) bewegende beelden soepel worden weergegeven.

4K HDR

De Sony KD-43XF7596 ondersteunt tevens HDR (High Dynamic Range) in de vorm van de standaarden HDR10 en HLG. Dit zorgt voor optimale weergave met een uitstekend contrast en rijke, levendige kleuren. 4K X-Reality Pro verbetert de kleurnauwkeurigheid, contrast en helderheid.

Android TV

De Sony KD-43XF7596 is een Smart TV met Google Android TV. Hiermee kunt u eenvoudig uw favoriete video's of series streamen, apps downloaden via de Play Store of onder meer kijken naar Netflix, Spotify, YouTube of NPO. Met de ingebouwde Google Chromecast streamt u gemakkelijk media van uw telefoon of tablet. 

Google Assistant

Tot slot werkt de Sony KD-43XF7596 met Google Assistant, de digitale assistent van Google. Hiervoor zit er een microfoon in de afstandsbediening. Google Assistant beantwoordt alle vragen die u heeft, of u nu wilt weten bij welke clubs die ene voetballer heeft gespeeld of hoe laat een bepaalde film in de bioscoop draait. Google Assistant is op het moment alleen beschikbaar in het Engels, maar komt in de loop van 2018 beschikbaar in het Nederlands. 


Specificaties

CI+:
1
HDMI aansluitingen:
4
HDMI 2.0 compatible
Ja
ARC (AudioReturnChannel)
Ja
Hoofdtelefoonaansluiting

Aansluiting hoofdtelefoon

Wanneer een speakersysteem met een 3,5 mm-stekker wordt aangesloten op uw notebook of computer is het vaak zo dat u geen uitgang meer overhoudt voor uw koptelefoon. Vandaar dat veel speakersystemen zijn uitgerust met een extra hoofdtelefoon-uitgang, zodat u ook gemakkelijk van uw game, muziek of film kunt genieten zonder daarbij anderen te storen.

Ja
USB-aansluiting

Aan te sluiten via USB

Een aantal speakers worden aangesloten op een USB-poort, en functioneren dan direct. Deze speakers hebben vaak ook geen extra stroom nodig.

Ja
USB 2.0
3 x
resolutie:
3840x
(# pixels)
2160 pixels
4K resolutie

HD Ready, Full HD en UHD (4K) zijn termen om het aantal pixels aan te geven dat een scherm weergeeft. Hoe meer pixels, hoe scherper het beeld en hoe meer details u kunt waarnemen. Een 4K resolutie is vier keer scherper dan Full HD, waardoor het beeld zeer gedetailleerd is. Het verschil in detail wordt met name sterk zichtbaar vanaf formaten rond de 50 inch. 4K wordt ook wel Ultra HD genoemd. 

Ja
High Dynamic Range (HDR)
Ja
Hz-Technologie
400
Hz-Technologie aanduiding
Motionflow XR
LED-Technologie
Edge LED-Backlight (kader)
Beeldverbetering
4K X-Reality Pro beeldprocessor
bruto breedte:
107 cm
bruto hoogte:
69.5 cm
bruto diepte:
14.8 cm
bruto gewicht:
14 kg
Hotelmodus
Ja
Smart TV
Android TV/Smart TV
WEB-Browser
Ja
Timer
De functie timer is voor het instellen van de tijd en zorgt voor automatische uitschakeling als de ingestelde tijd afgelopen is.
Ja
USB-Recording

Dankzij de optie USB-Recording is het mogelijk om een USB-stick of externe harde schijf aan te sluiten op uw televisie om programma's op te nemen. Houdt er rekening mee dat de beelden meestal alleen op dezelfde TV weer afgespeeld kunnen worden worden omdat de beelden gesleuteld worden opgeslagen. 

Ja
Teletekst
Ja
Hbb TV Ready
Ja
Google Assistant
Ja
Wifi
Ja
Miracast (draadl.beeldoverdr.)
Ja
Screen Mirroring
Ja
Wi-Fi Direct

Wi-Fi Direct is een directe verbinding tussen twee toestellen waarbij gebruik gemaakt wordt van de wifi-technologie. Via Wi-Fi Direct kunnen twee apparaten rechtstreeks met elkaar verbinden zonder dat eerst verbinding te maken met een modem en zonder dat u het wachtwoord van het draadloos netwerk moet ingeven. Twee toestellen die wifi ondersteunen, communiceren op deze manier rechtstreeks met elkaar, waarbij een toestel de ontvanger is en een ander de verzender. Het systeem werkt eigenlijk ongeveer op dezelfde manier als Bluetooth, maar dan velen malen sneller en met een groter bereik. 

Ja
Energie-efficientieklasse TV's
Energie-efficientieklasse A
Stroomverbruik in bedrijf: # W
66
Energieverbruik per jaar kWh
92
Beelddiagonaal in cm

De grootte van het scherm diagonaal gemeten (cm)

108
Beelddiagonaal in inch

De grootte van het scherm. Deze wordt diagonaal gemeten in inches. Eén inch is 2,54 cm.

43
stroomverbruik in standby:
0.5
resolutie:
3840x
(# pixels)
2160 pixels
Geluidsverbetering
S-Force Front Surround
Spraakgestuurde afstandsbediening
Ja
Inclusief tafelstandaard
Ja
netto hoogte met voet:
63 cm
netto diepte inclusief voet:
27.8 cm
netto gewicht met voet:
10.4 kg
netto breedte:
97 cm
netto hoogte:
57.1 cm
netto diepte:
5.8 cm
SCR éénkabel systeem (EN50494)
Ja
DVB-T2
Ja
DVB-S2
Ja
DVB-C

DVB-C ontvanger

DVB-C staat voor Digital Video Broadcasting Cable. Deze digitale ontvanger is geschikt om televisie via de kabel te ontvangen. Bijna alle nieuwe TV's hebben een digitale ontvanger en beschikken over een DVB-C en een DVB-T ontvanger. Let wel dat u van tevoren moet nagaan of een TV is gecertificeerd voor gebruik van digitale televisie van de kabelmaatschappij. Dit vindt u op onze webshop onder de specificatie 'geschikt voor Ziggo'.

DVB-C is geschikt voor TV's van alle beeldformaten. Ook bij grotere beeldformaten (groter dan 32 inch - 81 cm) komt DVB-C in tegenstelling tot DVB-T nog steeds kwalitatief goed tot zijn recht.

Ja
Voice control
Ja
LED televisie
108cm
Inch
De diagonale afmeting van het scherm gemeten in inch (één inch is 2,54cm).
43 inch
VESA-aansluiting compatible
Hieronder staat welk VESA-formaat dit apparaat ondersteunt, zodat duidelijk is welke steunen passen.
Ja
100 x 200mm
Ja