‹ Terug naar het assortiment

Sony KD-49XG8399 4K LED TV

Beknopte specificaties

  • 49 inch display
  • 4K X-Reality Pro beeldprocessor
  • SmartTV
  • HDMI-aansluitingen: 4
Bekijk alle specificaties
nu 1199,-

Afhalen in de winkel

Productinformatie

Sony Bravia 4K LED TV 2019

De Sony KD-49XG8399 is een 49 inch 4K LED TV uit Sony's 2019-lijn van LED TV's. Naast de beeldkwaliteit valt deze TV ook op door het slanke design met aluminium accenten en een metalen voet.

TRILUMINOS-display

Het TRILUMINOS-display van de Sony KD-49XG8399 zorgt voor een geweldige beeldkwaliteit met hoge helderheid en spetterende kleuren. In dit beeldscherm zitten technieken als Dynamic Contrast Enhancer (voor fraaie contrasten) en 100 Hz MotionFlow XR, dat ervoor zorgt dat (snel) bewegende beelden soepel worden weergegeven.

4K HDR

De Sony KD-49XG8399 ondersteunt HDR (High Dynamic Range) in de vorm van de standaarden HDR10 en HLG. Dit zorgt voor optimale weergave met een uitstekend contrast en rijke, levendige kleuren. Dit model draait op de 4K HDR Processor X1, die de kleurnauwkeurigheid, contrast en helderheid verbetert.

4K X-Reality Pro

Met 4K X-Reality™ PRO wordt elk beeld opgeschaald naar bijna 4K-kwaliteit. De TV doet dit door de beelden te vergelijken met een databank. Beelden worden in real-time verfijnd en verscherpt.

Android TV met ingebouwde Chromecast

De Sony KD-49XG8399 is een Smart TV met Google Android TV. Hiermee kun je eenvoudig je favoriete video's of series streamen, apps downloaden via de Play Store of onder meer kijken naar Netflix, Spotify, YouTube of NPO. Met de ingebouwde Google Chromecast stream je gemakkelijk media van je telefoon of tablet.

Google Assistant

Tot slot werkt de Sony KD-49XG8399 met Google Assistant, de digitale assistent van Google. Hiervoor zit er een microfoon in de afstandsbediening. Google Assistant beantwoordt (in het Nederlands) alle vragen die je hebt, of je nu wilt weten bij welke clubs die ene voetballer heeft gespeeld of hoe laat een bepaalde film in de bioscoop draait.


Specificaties

Bluetooth

Bluetooth maakt draadloze communicatie tussen apparaten mogelijk. In tegenstelling tot WIFI, wordt bluethooth overwegend gebruikt voor communicatie op korte afstand (circa 10 meter).

Ja
CI+:
1
HDMI aansluitingen:
4
Hoofdtelefoonaansluiting

Aansluiting hoofdtelefoon

Wanneer een speakersysteem met een 3,5 mm-stekker wordt aangesloten op uw notebook of computer is het vaak zo dat u geen uitgang meer overhoudt voor uw koptelefoon. Vandaar dat veel speakersystemen zijn uitgerust met een extra hoofdtelefoon-uitgang, zodat u ook gemakkelijk van uw game, muziek of film kunt genieten zonder daarbij anderen te storen.

Ja
Ethernet aansluiting
Ja
USB-aansluiting

Aan te sluiten via USB

Een aantal speakers worden aangesloten op een USB-poort, en functioneren dan direct. Deze speakers hebben vaak ook geen extra stroom nodig.

Ja
resolutie:
3840x
(# pixels)
2160 pixels
4K resolutie

HD Ready, Full HD en UHD (4K) zijn termen om het aantal pixels aan te geven dat een scherm weergeeft. Hoe meer pixels, hoe scherper het beeld en hoe meer details u kunt waarnemen. Een 4K resolutie is vier keer scherper dan Full HD, waardoor het beeld zeer gedetailleerd is. Het verschil in detail wordt met name sterk zichtbaar vanaf formaten rond de 50 inch. 4K wordt ook wel Ultra HD genoemd. 

Ja
High Dynamic Range (HDR)
Ja
Hz-Technologie aanduiding
Motionflow XR
LED-Technologie
Edge LED-Backlight (kader)
Beeldverbetering
4K X-Reality Pro beeldprocessor
Panel bediening
Triluminos-Panel
Beeldverbetering II
X1 4K HDR Processor
bruto breedte:
118.8 cm
bruto hoogte:
77.6 cm
bruto diepte:
14.8 cm
bruto gewicht:
19 kg
Smart TV
SmartTV
USB-Recording

Dankzij de optie USB-Recording is het mogelijk om een USB-stick of externe harde schijf aan te sluiten op uw televisie om programma's op te nemen. Houdt er rekening mee dat de beelden meestal alleen op dezelfde TV weer afgespeeld kunnen worden worden omdat de beelden gesleuteld worden opgeslagen. 

Ja
Hotelmodus
Ja
WEB-Browser
Ja
Timer
De functie timer is voor het instellen van de tijd en zorgt voor automatische uitschakeling als de ingestelde tijd afgelopen is.
Ja
Teletekst
Ja
Google Assistant
Ja
Wifi
Ja
Screen Mirroring
Ja
Wi-Fi Direct

Wi-Fi Direct is een directe verbinding tussen twee toestellen waarbij gebruik gemaakt wordt van de wifi-technologie. Via Wi-Fi Direct kunnen twee apparaten rechtstreeks met elkaar verbinden zonder dat eerst verbinding te maken met een modem en zonder dat u het wachtwoord van het draadloos netwerk moet ingeven. Twee toestellen die wifi ondersteunen, communiceren op deze manier rechtstreeks met elkaar, waarbij een toestel de ontvanger is en een ander de verzender. Het systeem werkt eigenlijk ongeveer op dezelfde manier als Bluetooth, maar dan velen malen sneller en met een groter bereik. 

Ja
Energie-efficientieklasse TV's
Energie-efficientieklasse A
Stroomverbruik in bedrijf: # W
88
Energieverbruik per jaar kWh
122
Beelddiagonaal in cm

De grootte van het scherm diagonaal gemeten (cm)

123
Beelddiagonaal in inch

De grootte van het scherm. Deze wordt diagonaal gemeten in inches. Eén inch is 2,54 cm.

49
stroomverbruik in standby:
0.5
resolutie:
3840x
(# pixels)
2190 pixels
Geluidsverbetering
S-Force Front Surround
Geluidsverbetering 2
Clear Audio+
Gezamenlijk vermogen
20 Watt maximaal
netto hoogte met voet:
70.3 cm
netto diepte inclusief voet:
26 cm
netto gewicht met voet:
13.7 kg
netto breedte:
109.8 cm
netto hoogte:
64.4 cm
netto diepte:
5.8 cm
netto gewicht zonder voet:
13.2 kg
DVB-T

Televisies met digitale tuner hebben een ingang voor een CI-module. In de CI-module kan een smartcard van de provider worden geplaatst zodat u geen aparte decoder meer nodig heeft. Dat scheelt een extra kastje en u heeft maar één afstandsbediening nodig.  

Een DVB-T tuner is geschikt voor smartcards van digitenne-aanbieders (KPN).

Ja
DVB-T2
Ja
DVB-S

Televisies met digitale tuner hebben een ingang voor een CI-module. In de CI-module kan een smartcard van de provider worden geplaatst zodat u geen aparte decoder meer nodig heeft. Dat scheelt een extra kastje en u heeft maar één afstandsbediening nodig. 

Een DVB-S tuner is geschikt voor smartcards van satellietaanbieders zoals CanalDigitaal.

Ja
DVB-S2
Ja
DVB-C

DVB-C ontvanger

DVB-C staat voor Digital Video Broadcasting Cable. Deze digitale ontvanger is geschikt om televisie via de kabel te ontvangen. Bijna alle nieuwe TV's hebben een digitale ontvanger en beschikken over een DVB-C en een DVB-T ontvanger. Let wel dat u van tevoren moet nagaan of een TV is gecertificeerd voor gebruik van digitale televisie van de kabelmaatschappij. Dit vindt u op onze webshop onder de specificatie 'geschikt voor Ziggo'.

DVB-C is geschikt voor TV's van alle beeldformaten. Ook bij grotere beeldformaten (groter dan 32 inch - 81 cm) komt DVB-C in tegenstelling tot DVB-T nog steeds kwalitatief goed tot zijn recht.

Ja
LED televisie
123cm
Inch
De diagonale afmeting van het scherm gemeten in inch (één inch is 2,54cm).
49 inch
VESA-aansluiting compatible
Hieronder staat welk VESA-formaat dit apparaat ondersteunt, zodat duidelijk is welke steunen passen.
Ja
200 x 200mm
Ja