EP:Mies Schuurmans

(5) op basis van 1 beoordeling
Adres
Heilig Hartplein 12
Postcode
5275 BM
Plaats
Den Dungen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres

Over ons

EP:Mies Schuurmans staat voor kwaliteit. Maar mocht er toch iets kapot gaan, dan helpt onze Technische dienst u snel uit de problemen. Duurt een reparatie wat langer, dan zorgen wij vanzelfsprekend voor een passende oplossing. U kunt bij ons terecht voor reparatie van uw televisie, wasmachine en vaatwasser, maar ook voor alle andere consumenten elektronica producten.

Garantie

Bij EP:Mies Schuurmans bent u altijd verzekerd van topproducten. Daar geven we graag twee jaar garantie op. Wilt u ook na die tijd extra zekerheid ? Dan kunt u een verzekering afsluiten tegen onder meer technische defecten, diefstal, vallen of stoten.

Bezorgservice

U wilt uw nieuwe aankoop natuurlijk graag zo snel in huis hebben. Geen probleem! Onze bezorgservice levert uw aanwinst graag bij u af wanneer het ú uitkomt. Niet alleen tijdens kantoor uren, maar ook op andere tijden die wij met u kunnen afspreken.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of voor een offerte voor reparatie, montage, installatie of inbouw van uw elektronica producten. 

Op zoek naar nieuwe apparatuur?

Wij verkopen ook nieuwe Televisies, Drogers, Koelkasten, Audiosystemen, printers en Koffieapparaten!

Bekijk hier ons volledige assortiment ›

Beoordelingen: wat vinden andere klanten?

    (5) Ge Verhoeven , Sint-Michielsgestel
    Reparatie Televisie

    "Na drie weken weten ze het euvel nog niet Nu willen ze nog een week om te kijken of ze het nu nog wel kun vinden. Ik heb ondertussen 4 keer gebeld en ze zouden dezelfde dag nog terug bellen. Niet dus..vandaag gebeld en toen belde ze wel terug dus wilde ze nog een week testen. We hebben wel een leen tv gekregen. Maar het duurt wel heel lang"