Installatiebedrijf Altena

(7) op basis van 5 beoordelingen
Adres
Borculoseweg 9
Postcode
7261 BG
Plaats
Ruurlo
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres

Over ons

In 1943 hebben de broers Henk en Gerrit Altena het installatiebedrijf van de famillie Markerink overgenomen en zo is Installatiebedrijf Altena
tot stand gekomen. 

In die jaren waren de voornaamste werkzaamheden het aanleggen van de nieuwe elektrische installatie's maar ook nog vooral het maken zinken baden en melkbussen het echte loodgieten. Maar door de jaren heen is er veel veranderd door de komst van de Gaskachel de CV installatie en op dit moment met nieuwe energie besparende technieken zoals warmtepompen, of PV installatie's om zelf elektrische energie mee op te wekken. 
Verder zijn wij niet alleen een installatiebedrijf maar hebben wij ook een zaak in bruin en wit goed, waren het vroeger vooral huishoudelijke artikelen als servies en wastobben. Tegenwoordig geven wij onze klanten advies op het gebied van de nieuwste LED tv's met internet toepassingen en multimedia applicaties en de nieuwste mogelijkheden op het gebied van wasmachine, droger, etc.

Installatiebedrijf Altena heeft in haar 70 jarige bestaan altijd het motto gevoerd klaar staan voor onze klanten of het nu gaat om advies en uitvoering van een verbouwing, nieuwbouw, energie besparing, of de aankoop van een nieuwe televisie of wasmachine. Wij helpen u graag met onze totaal service.

Op zoek naar nieuwe apparatuur?

Wij verkopen ook nieuwe Koelkasten!

Bekijk hier ons volledige assortiment ›

Beoordelingen: wat vinden andere klanten?

  (7) Henk Meenink , Hengelo (Gld)
  Reparatie Koffieapparaat

  "Firma Altena repareerde geen koffie apparaten"

  (4) Gert Aalderink , Halle
  Aansluiten Koffieapparaat

  "geen succes 2keer voor reparatie geweest eerste keer storing alleen maar erger stoom uit laat pijpje vloog er ook steeds af tweede keer nog niet helemaal goed wel 96 euro betaald volgens mij zijn hun niet deskundig voor deze machines "

  (10) Sebastiaan van Langen , Borculo
  Reparatie Televisie

  "Er is vlot contact met mij opgenomen en het probleem is verholpen"

  (8) Jan Snitjer , Borculo
  Montage Magnetron

  "Defect verwarmingselement naar genoegen vervangen"

  (8) Peter Kelder , Borculo
  Reparatie Magnetron

  "Bij de eerste reparatie is de magnetron niet goed teruggezet in de koof, waardoor de deur van de koelkast tegen de rand van de magnetron schaafde. Dit is later (snel) hersteld door de monteur."