‹ Terug naar het assortiment

AEG L6FBAUTO ProSense AutoDose Wasmachine 9 kg

Beknopte specificaties

  • 9 kg, Energieklasse A+++, 152 kWh, 10390 L/jaar, 75 dB, Inverter Motor, 1400 toeren/min.
nu 749,-

Afhalen in de winkel

Productinformatie

Deze AEG L6FBAUTO ProSense AutoDose wasmachine is een zeer zuinige A+++ wasmachine welke met een 9 kg vulgewicht ideaal geschikt is voor een groot huishouden van 5 personen of meer. Wil je doordeweeks een kleine was of in het weekend een grote was draaien? De ProSense sensoren passen de wastijd, energie- en waterverbruik van je wasprogramma automatisch aan op de hoeveelheid wasgoed in de trommel.

ProSense®-technologie: bespaar water en energie

De ProSense®-technologie van deze AEG wasmachine past de wastijd en droogtijd, energieverbruik en waterverbruik van je wasprogramma automatisch aan op de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Dankzij deze technologie resulteert dit in een handige en economische cyclic waarmee je tijd, energie en water bespaart, ongeacht de hoeveelheid wasgoed in de trommel.

Precieze dosering met AutoDose

Als er te veel of te weinig wordt gedoseerd kan dit er voor zorgen dat de was vaal wordt en vezels beschadigd raken, waardoor kleding vorm en kleur verliest en er niet meer als nieuw uitziet. Met AutoDose gebruik je nooit meer te veel en nooit meer te weinig wasmiddel. De intelligente AutoDose-technologie voegt de juiste hoeveelheden wasmiddel en wasverzachter toe aan de wasbeurten. Hiermee heb je met AutoDose de beste reiniging en zorg voor je kleding, op een intelligente en accurate manier!

  • Doseringslade met 4 compartimenten (meer dan competitie, meer flexibiliteit);
  • User Interface, autodosing cyclus goed aangegeven;
  • Wasmiddel/wasverzachter compartiment makkelijk schoon te maken (niet bij alle concurrenten is dit mogelijk door elektronica componenten);
  • Bediening via de app, toegang tot laadconfiguraties, melding wanneer het tijd is om wasmiddel en wasverzachter bij te vullen;
  • Nauwkeurige autodosering met behulp van ProSense technologie.