‹ Terug naar het assortiment

Siemens WM6HXM90NL iQ700 ExtraKlasse Wasmachine 9kg

Beknopte specificaties

  • 9 kg, Energieklasse A+++, 150 kWh, 10560 L/jaar, 70 dB, iQdrive motor, Aquastop, Home Connect, 1600 toerental/min.
nu 979,-

Afhalen in de winkel

Productinformatie

De Siemens WM6HXM90NL iQ700 extraKlasse wasmachine is een wasmachine voorlader met energieklasse A+++ voor 1 tot 9 kg wasgoed. Met een vulgewicht van 9 kg is deze Siemens ideaal geschikt voor een groot huishouden van 5 of meer personen. Deze Siemens wasmachine heeft een maximale centrifugeersnelheid van 1600 toeren/minuut. In de regel geldt; hoe hoger het toerental, hoe droger je wasgoed uit de wasmachine komt. Met een energieverbruik van 150 - 175 kWh zijn de energiekosten voor deze wasmachine gemiddeld. Je betaalt dan namelijk rond de € 33,- en € 38,50 per jaar. Uiteraard is het geluidsniveau van een wasmachine ook belangrijk. Het geluidsniveau bestaat uit het geluidsniveau wassen en het geluidsniveau centrifugeren, maar maakt het meeste geluid tijdens het centrifugeren van wasgoed. Hoe hoger het aantal decibel, hoe luider de wasmachine is. Het geluid verdubbelt namelijk bij elke 3 decibel en een stille wasmachine is met name handig voor als je deze in de buurt of in je slaapkamer wilt plaatsen en rustig in de nacht wilt slapen. Ook als je de wasmachine in de buurt van je woonkamer neerzet is een stille wasmachine een goede keuze! Het geluidsniveau van deze wasmachine is met 73 decibel of minder zeer stil.

De belangrijkste Siemens voordelen

Met deze Siemens Home Connect wasmachine kun je op een slimme manier wassen. De Siemens Home Connect wasmachines kun je met de Home Connect App beheren. Met de Home Connect App heb je toegang tot, en beheer je de instellingen van, de Siemens wasmachine waar en wanneer je maar wilt. Met de Easy Start functie selecteer je het juiste wasprogramma volgens jouw wasvoorkeuren en type wasgoed. Bedienen op afstand en selecteer en start wasprogramma’s waar en wanneer je maar wilt. Ook kun je altijd op afstand de status van je wasmachine beheren en ontvang je een melding wanneer de wasmachine klaar is. Met Simple Setup pas je eenvoudig de instelling van je wasmachine aan via de Home Connect App. Deze Siemens wasmachine is voorzien van het anti-vlekken systeem welke er voor zorgt dat de 4 meest hardnekkige vlekken zonder voorwas, speciale schoonmaakmiddelen of vlekkenverwijderaar uit jouw kleding verwijdert worden. Het anti-vlekken systeem kent de 4 verschillende soorten vlekken, of het nu gaat om tomaten, rode wijn of gras,  en verwijdert deze automatisch. Dankzij iQdrive motor ben je in het bezit van een intelligente, duurzame en stille koolborstelloze motor  inclusief 10 jaar motorgarantie. Deze Siemens wasmachine is voorzien van het slimme 3-D sensorsysteem waterPerfect Plus welke ervoor zorgt dat de trommel altijd de optimale hoeveelheid water heeft. Uiteraard is de hoeveelheid water afhankelijk van de vulling en het type wasgoed, zoals bijvoorbeeld katoen of synthetisch.

Siemens WM6HXM90NL iQ700 extraKlasse wasprogramma’s

De wasprogramma’s van deze Siemens WM6HXM90NL iQ700 extraKlasse wasmachine zijn; Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas, Trommel reinigen (met herinneringsfunctie), Jeans / Donkere was, Outdoor+Impregneren, Centrifugeren/afpompen, powerSpeed 59, Snel + Mix, Extra spoelen, Extra snel 30'/15'.