‹ Terug naar het assortiment

Whirlpool TDLR 70220 Wasmachine Bovenlader 7 kg

Beknopte specificaties

  • 7 kg, Energieklasse A+++, 174 kWh, 8900 L/jaar, 76 dB, Inverter Motor, 1200 toerental/min.
nu 479,-

Afhalen in de winkel

Productinformatie

Deze Whirlpool wasmachine TDLR 70220, met energieklasse A+++ en een vulgewicht van 7 kg (1200 toeren), is voorzien van een innovatieve, stille én krachtige SenseInverter motor welke een lange levensduur heeft met een uitstekend laag energieverbruik. Ook is deze wasmachine voorzien van de FreshCare optie. Deze optie is ideaal geschikt voor fris blijvend wasgoed dat niet verstikt raakt doordat de trommel na het einde van het wasprogramma zachtjes omwentelingen maakt.

6th SENSE Technologie: bespaar op water, energie en tijd

Deze Whirlpool wasmachine TDLR 70220 is voorzien van intelligente 6th SENSE sensoren welke op basis van de grootte en het type wasgoed de programma’s en instellingen automatisch aanpassen. Hierdoor bespaart u met de 6th SENSE Technologie tot wel 50% op water, energie en tijd.

6th SENSE Kleuren met Colours 15°

Het 6th SENSE Kleuren programma van deze Whirlpool wasmachine TDLR 70220 zorgt het beste voor uw gekleurde was. Het 6th SENSE Kleuren programma optimaliseert en stemt het wasprogramma af op de specifieke kleuren en de textielsoorten, zoals Donker, Licht, Gemixed of Wit. Bovendien biedt de Colours 15° optie de beste bescherming voor alle gekleurde kleding op lage temperaturen.