ServicePartner Peters St Janshof

Vaatwasser

Aanbieding van ServicePartner Peters St Janshof

Bosch SMS80D02EU wit Vaatwasser

 • Startuitstel Ja
 • Spoelprogramma's 4
 • Resttijdaanduiding Ja
 • Nominale capaciteit in standaardcouverts voor de standaardcyclus 12

24h, 46dB, A+

449,- 11% korting! nu 399,-

Bosch SMS46MW02N Exclusiv Vrijstaande Vaatwasser

 • Energieklasse A++
 • 14 Couverts
 • Geluidsniveau: 44 dB
 • Startuitstel

Deze Bosch vrijstaande vaatwasser SMS46MW02N Exclusiv, met energieklasse A++, is voorzien van het innovatieve ActiveWater-spoeltechnologie. Hiermee levert de Bosch vrijstaande vaatwasser SMS46MW02N Exclusiv uitzonderlijke reinigingsprestaties met minder water en minder energie en is hierdoor zeer milieuvriendelijk.

Koolborstelloze EcoSilence DriveTM motor

Deze Bosch vrijstaande vaatwasser SMS46MW02N Exclusiv is in het bezit van een krachtig, duurzaam, stil en efficiënte EcoSilence DriveTM motor. Deze motor is uitzonderlijk stil, efficiënt en verbruikt minder energie.

Perfecte droogresultaten, óók voor plastic.

Dankzij verbeterd Zeolith® drogen met 3D Air Flow wordt al het vocht in de Bosch vrijstaande vaatwasser SMS46MW02N Exclusiv na het programma opgenomen. Hiermee heeft u perfecte droogresultaten voor uw glazen, borden en zelfs plastic en hoeft dit niet meer met de hand te worden nagedroogd. Zeoliet zet het vocht nu nog effectiever om in warme lucht en wordt hiermee gelijkmatig over de vaatwasserkuip verdeeld, dit verbetert het actieve droogproces.

nu 629,-

Bosch SMS46IW05N Exclusiv Vrijstaande Vaatwasser

 • Energieklasse A+
 • 13 Couverts
 • Geluidsniveau: 46 dB
 • Startuitstel

Deze Bosch vrijstaande vaatwasser SMS46IW05N Exclusiv, met energieklasse A+, is voorzien van het innovatieve ActiveWater-spoeltechnologie. Hiermee levert de Bosch vrijstaande vaatwasser SMS46IW05N Exclusiv uitzonderlijke reinigingsprestaties met minder water en minder energie en is hierdoor zeer milieuvriendelijk.

Koolborstelloze EcoSilence DriveTM motor

Deze Bosch vrijstaande vaatwasser SMS46IW05N Exclusiv is in het bezit van een krachtig, duurzaam, stil en efficiënte EcoSilence DriveTM motor. Deze motor is uitzonderlijk stil, efficiënt en verbruikt minder energie.

Perfecte droogresultaten, óók voor plastic.

Dankzij verbeterd Zeolith® drogen met 3D Air Flow wordt al het vocht in de Bosch vrijstaande vaatwasser SMS46IW05N Exclusiv na het programma opgenomen. Hiermee heeft u perfecte droogresultaten voor uw glazen, borden en zelfs plastic en hoeft dit niet meer met de hand te worden nagedroogd. Zeoliet zet het vocht nu nog effectiever om in warme lucht en wordt hiermee gelijkmatig over de vaatwasserkuip verdeeld, dit verbetert het actieve droogproces.

nu 549,-

Miele G 4930 BW Vrijstaande Vaatwasser

 • Energieklasse A++
 • 13 Couverts
 • Geluidsniveau: 45 dB
 • Startuitstel

Deze Miele vrijstaande vaatwasser G 4930 BW, met energieklasse A++, is voorzien van het praktische ComfortClose deursysteem waarmee u kunt genieten van het bijzonder licht openen en sluiten van de deur. Ook kunt u tot 40% aan energieverbruik besparen dankzij het ThermoSpaar® programma, doordat u deze vaatwasser op een warmwateraansluiting tot 60 °C kunt aansluiten.

De zuinigste Miele vaatwasser ooit

Deze Miele vrijstaande vaatwasser G 4930 BW is voorzien van verswaterafwasautomaat waarmee er een waterverbruik wordt gerealiseerd van 6,5 liter. De Miele vaatwasser G 4930 BW reinigt uitsluitend met vers water en verbruikt slechts 6,5 liter water in het programma Automatic. Hiermee is het waterverbruik met 85% verlaagd sinds de afgelopen 30 jaar! Bovendien is het energieverbruik dankzij het ECO programma verlaagd naar slechts 0,83 kWh.

DosControl: optimaal gebruik van het afwasmiddel

Het afwasproces van de deze Miele vrijstaande vaatwasser G 4930 BW wordt optimaal benut doordat de gebruikte reinigingsmiddelen, zoals afwasmiddel, glansspoelmiddel en regenereerzout, met elkaar gedoseerd worden en hiermee het beste resultaat realiseren.

nu 639,-

Miele G 6620 SC BW Vaatwasser

 • Energieklasse A+++
 • 14 Couverts
 • Geluidsniveau: 44 dB
 • Besteklade

De energiezuinige (energieklasse A+++) Miele G 6620 SC BW is een vrijstaande vaatwasser met ruimte voor 14 couverts. Voorzien van QuickPowerWash programma, waarmee de vaat in 58 minuten klaar is.

3D-besteklade+

De vaatwasser heeft een 3D-besteklade+ welke aanpasbaar is in breedte, diepte én hoogte. Hierdoor is deze geschikt voor elk type belading. Dankzij de neerklapbare spijlen in het middelste deel kunt u ook uw grote keukengerei zoals scherpe keukenmessen of opscheplepels kwijt.

AutoOpen-droging

Wanneer de afwasautomaat klaar is wordt de deur automatisch geopend. Zo kan er frisse lucht bij uw serviesgoed en wordt zelfs afwas zoals plastic borden droog. 

Voorprogrammering

Met de functie Voorprogrammering kunt u bij deze Miele vaatwasser de start van het programma maximaal 24 uur van tevoren instellen. Zo gaat de afwasautomaat aan op een door u gekozen moment en kunt u profiteren van gunstige (nacht)stroomtarieven.

De beste reiniging van uw glazen

Zacht water is goed voor een grondige reiniging van het vaatwerk, maar tast glaswerk aan. Daarom is deze Miele vaatwasser voorzien van Perfect GlassCare. Zo weet u zeker dat uw glazen in de vaatwasser behoedzaam worden gereinigd, zodat u er langer plezier van hebt.

Optimaal droogresultaat

De temperatuur in de keuken en de hoeveelheid vaatwerk in de vaatwasser zijn van invloed op het droogproces. SensorDry in het programma Automatic zorgt ook bij niet-ideale omstandigheden voor een optimaal droogresultaat.

Gebruiksaanwijzing

> Download de gebruiksaanwijzing

nu 877,-

Bosch SMS25AW01N Exclusiv Vrijstaande Vaatwasser

 • Energieklasse A+
 • 12 Couverts
 • Geluidsniveau: 46 dB
 • Startuitstel

Deze Bosch vrijstaande vaatwasser SMS25AW01N Exclusiv, met energieklasse A+, is voorzien van het innovatieve ActiveWater-spoeltechnologie. Hiermee levert de Bosch vrijstaande vaatwasser SMS25AW01N Exclusiv uitzonderlijke reinigingsprestaties met minder water en minder energie en is hierdoor zeer milieuvriendelijk.

Koolborstelloze EcoSilence DriveTM motor

Deze Bosch vrijstaande vaatwasser SMS25AW01N Exclusiv is in het bezit van een krachtig, duurzaam, stil en efficiënte EcoSilence DriveTM motor. Deze motor is uitzonderlijk stil, efficiënt en verbruikt minder energie.

Perfecte droogresultaten, óók voor plastic.

Dankzij verbeterd Zeolith® drogen met 3D Air Flow wordt al het vocht in de Bosch vrijstaande vaatwasser SMS25AW01N Exclusiv na het programma opgenomen. Hiermee heeft u perfecte droogresultaten voor uw glazen, borden en zelfs plastic en hoeft dit niet meer met de hand te worden nagedroogd. Zeoliet zet het vocht nu nog effectiever om in warme lucht en wordt hiermee gelijkmatig over de vaatwasserkuip verdeeld, dit verbetert het actieve droogproces.

nu 449,-