Van den Akker Electro

(9) op basis van 8 beoordelingen
Adres
Morschehoef 12
Postcode
5469 SM
Plaats
Erp
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres

Over ons

 

                Nieuwe openingstijden vanaf 11-06-2019

                   Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17.30.

                            Zaterdag van 09.30 tot 16.30

   Maar let op zondags zijn we gesloten en hebben geen koopavond meer.

               

 • TOTALE LEEGVERKOOP

 • ALLES MOET WEG . KOM LANGS BIJ ONS IN DE WINKEL . VOOR ONZE LAASTE NIEUWSTE MODELLEN  DIE TEGEN EEN ZEER HOGE MEENEEM  KORTING . DE WINKEL VERLATEN.

             EXTRA KORTING OP STOFZUIGERS                                            

 

 11--06-2019

 Nu we een maand verder zijn hebben we nog steeds mooie artikelen staan. Maar de voorraad is weg. Dus alleen nog winkel modellen. Onze eigen technische dienst is er nog wel, maar staat op een laag pitje.

 

 • Tevens  hebben we ook nog gebruikte 2 der handse toestellen ( zie marktplaats ) van zowel koelkasten, diepvriezers, wasautomaten, drogers en TV Maar ook niet veel stuks meer dus weg is weg. 

 • Ook hebben we een kleine kringloop winkel van spullen die weg moeten. Kom maar eens gezellig langs. De koffie staat klaar.

 

 

 

 Een stukje over ons mooie bedrijf. 

 Geen opvolgers en geen personeel meer. Voor familiebedrijf Van den Akker Electro in Erp betekent het wit-en bruingoed uit de ( beperkte ) voorraad uitverkopen en de spreekwoordelijke stekker er uit te trekken. Wilbert van den Akker draait er niet omheen. We hebben 56 jaar verkoop gekoppeld aan een klantvriendelijke en vakbekwame service. Op 31 Oktober van dit jaar gaat de zaak dicht. Dat besluit is na zoveel decennia ~Electro ~een bijzondere stap  maar Van den Akker verteld het op een nuchtere wijze. Het familiebedrijf staat in de regio bekend om de verkoop van wasautomaten,drogers,televisies en koel/vries en huishoudelijke apparatuur en stofzuigers . maar ook vanwege zijn uitsteknde eigen technische dienst, die hoogstwaarschijnlijk al eerder stopt. van den akker wijst op de vele showroom modellen. die mogen tegen zeer scherpe meeneemprijs de zaak van de Morschehoef 12 verlaten.  Maar WEG is WEG, dus wees er snel. Er komen geen nieuwe artikelen meerbinnen en de kortingen gelden alleen in de winkel niet op de website. Van den Akker wijst op televisies van LG, Panasonic< philips, samsung, Loewe , Hisense maar ook witgoed van de merken AEG, Beko,Whirlpool, Indesit Samsung enz. De openingstijden worden voorlopig niet gewijzigd. Van den Akker Electro is elke dag open van 08.45 tot 17.30 Op vrijdag tot 20.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Zondags geopend van 12.00 tot 16.30. De website blijft voorlop en facebook blijven nog in de lucht maar gaan verdwijnen. Dus houd Facebook in de gaten, de weekbladen, Udensweekblad, Stadskrant Veghel, Gemertsnieuwsblad. Voor eventuele wijzingen. ( stond in kranten , weekbladen, op 08-05-2019 )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beoordelingen: wat vinden andere klanten?

  (10) Ernest van Haaren , Veghel
  Reparatie Audiosysteem

  "Reparatie was niet nodig maar ben wel zeer goed geholpen en hebben ook aan geboden om eventueel thuis de situatie te onderzoeken wat niet nodig bleek te zijn. De service was ook tot tevredenheid. Bedankt hiervoor."

  (5) Henk van de Rijdt , Veghel
  Reparatie Vaatwasser

  "Reageerde wel vlot maar hanteert wel een (te) hoge prijs. We hebben niet gekozen voor deze aanbieder"

  (9) Maria Martins , Veghel
  Reparatie Wasmachine

  "Prima service, snel en vriendelijk"

  (9) Ingrid van Doore , Veghel
  Reparatie Wasmachine

  "Direct contact, reparatie dezelfde dag plaatsgevonden. Goed advies!"

  (8) Hans van Zuijlen , Veghel
  Reparatie Wasmachine

  "Goede service, snel en netjes gewerkt en goed advies meegekregen"

  (8) Marijke Derksen , Veghel
  Reparatie Wasmachine

  "Prima service"

  (10) M. Wessel , Veghel
  Reparatie Stofzuiger

  "Snelle reactie. Stofzuiger de volgende dag gerepareerd tegen redelijke prijs. Prima "

  (10) M. Wessel , Veghel
  Reparatie Stofzuiger

  "Mijn aanvraag werd direct beantwoord. De reparatie werd snel en tot volle tevredenheid uitgevoerd voor een redelijke prijs."