Van Vliet installatietechniek BV

Adres
Kerkweg 28
Postcode
3465 JJ
Plaats
Driebruggen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres

Over ons

Welkom bij Van Vliet Installatietechniek BV

Al meer dan 70 jaar is Van Vliet een vertrouwd adres op het gebied van o.a. witgoedapparatuur en kleine huishoudelijke apparaten, met een vaste klantenkring in de omgeving van Driebruggen (nabij Gouda-Woerden). Wij staan bekend om onze persoonlijke aandacht, goede adviezen en een uitstekende service.

In onze winkel treft u witgoedapparatuur van gerenommeerde merken als Miele, AEG, Bosch en Siemens, tegen concurrerende prijzen. Daarnaast verkopen wij de voordelige merken als Pelgrim, Etna en Zanussi.  Vanzelfsprekend leveren wij, op afspraak, de apparatuur bij u thuis en monteren en installeren wij deze vakkundig. Het verpakkingsmateriaal en uw oude apparatuur nemen wij desgewenst weer mee.

Ons bedrijf levert, monteert en installeert eveneens inbouwapparatuur als vaatwassers, magnetrons, (combi)ovens en koelkasten.

Van Vliet is eveneens specialist in reparatiewerk van o.a. wasmachines, drogers,vaatwassers,koelkasten en vriezers; onze medewerkers hebben een uitstekende kennis van de hedendaagse technologie. Onze vaklieden gaan bovendien dagelijks met 5 bussen de weg op voor loodgieters-, zink-, en elektrawerkzaamheden.

U vindt ons aan de Kerkweg 28 te Driebruggen, u kunt voor de deur parkeren en bent van harte welkom! 

Beoordelingen: wat vinden andere klanten?

Er zijn nog geen beoordelingen voor Van Vliet installatietechniek BV