Electrospecialist P. Lunenburg

(9) op basis van 8 beoordelingen
Adres
Duyn en Daelseweg 35
Postcode
5391 ED
Plaats
Nuland
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres

Over ons

P-Lunenburg.nl en is al meer dan 30 jaar het adres voor reparaties o.a. in uw plaats aan al de witgoedapparaten, zoals wasmachine, wasdroger, vaatwassers, koelkasten, vriezers en kookapparatuur. 

Door onze eigen technische dienst bestaande uit 6 vakkundige monteurs is uw witgoedmonteur in staat om reparaties aan uw witgoedapparatuur snel en vakkundig te repareren. Normaliter zal uw storing binnen 48 uur worden gerepareerd (m.u.v. het weekend.)

Voor meer informatie kijk op onze website

Beoordelingen: wat vinden andere klanten?

  (7) Huub Van Gerwen , Vlijmen
  Reparatie Televisie

  "Meegeholpen met uitladen, helaas niet kunnen maken."

  (10) Theo Fransen , Schijndel
  Reparatie Oven

  "Wij zijn door de Firma Lunenburg perfect geholpen bij de reparatie van onze oven , zowel bij ophalen , repareren en terug plaatsen van de oven . Keurig een telefoontje van de kosten van reparatie , dus alle lof . Kan dit bedrijf van harte aanbevelen bij iedereen . Voor ons een dikke 10 en zullen ook bij aanschaf van andere apparaten bij hun langs gaan . Theo Fransen "

  (8) Toon van Gaal , Berlicum
  Reparatie Vaatwasser

  "Netjes opgelost"

  (9) Ton Gevers , Schijndel
  Reparatie Oven

  "Vriendelijke en kundige behandeling"

  (10) Theo van den Broek , Alphen
  Reparatie Kookplaat

  "Excellente service, ATAG wou deze kookplaat niet meer in de service nemen ivm de leeftijd. De reperateur heeft de gas kookplaat onderhouden en schoon gemaakt en werkt weer perfect."

  (8) Driss Khajjouti , Oss
  Reparatie Televisie

  "Prima geholpen "

  (8) Sjef Kuijpers , 's-Hertogenbosch
  Reparatie Magnetron

  "Tot twee keer toe contact gehad met technische dienst. Nadat advies van TD in praktijk is gebracht was de storing opgelost. Geen reparatie, geen kosten! Compliment voor medewerkers fa. Lunenburg"

  (8) Marlieke van Esch , Nuland
  Aansluiten Televisie

  "Ik ben wel heel goed geholpen, maar pas nadat ik zelf telefonisch een afspraak heb gemaakt en niet via het formulier dat ik via servicepartner had ingevuld. Daarop had ik geen reactie ontvangen."