EP:Beerepoot Bovenkarspel

(8) op basis van 12 beoordelingen
Adres
De Middend 224
Postcode
1611 KM
Plaats
Bovenkarspel
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres

Over ons

Heeft u een probleem met uw vaatwasser of moet de droger gerepareerd worden? Heeft u behoefte aan een goed en deskundig advies over installatie of reparatie van? Zoek niet verder, EP:Beerepoot is uw specialist.

Er komt heel wat kijken bij de aanschaf van een nieuw apparaat. En wat te doen als er iets mee aan de hand is? De mensen van EP:Beerepoot kunnen u als geen ander daar bij helpen. Wanneer u vragen heeft over de reparatie of installatie van uw koelkast, vaatwasser, wasmachine, wasdroger of ander apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres.

Service staat centraal

Bij EP:Beerepoot staat service centraal. Bij bezorging verzorgen wij de montage en installatie van uw apparaat, we kunnen uw elektrische apparatuur ook onderhouden en als er wat met uw apparatuur is, kunnen wij het als het even moet snel verhelpen. Dat geldt ook voor apparatuur die u niet bij ons gekocht heeft!

Op zoek naar nieuwe apparatuur?

Wij verkopen ook nieuwe Wasmachines, Drogers, Koelkasten en Televisies!

Bekijk hier ons volledige assortiment ›

Beoordelingen: wat vinden andere klanten?

  (7) Stella Quasten , Enkhuizen
  Reparatie Televisie

  "CE repair gaf aan dat onderdeel er niet is en kon andere tv kopen met €50 korting. TV is twee jaar oud Beerepoot zelf uiterst behulpzaam.en proberen alsnog iets voor elkaar te krijgen.. Daar krijg ik nog bericht van."

  (10) Linda Koch , Grootebroek
  Inbouw Kookplaat

  "Goede communicatie tussen monteur, winkel en mijzelf. Mijn kookplaat kon niet gerepareerd worden, waarna de winkel mij een voorstel deed voor een nieuwe kookplaat. Zodra deze binnen was, werd een afspraak met mij gemaakt voor montage. Binnen een week had ik een nieuwe kookplaat. Ik ben zeer tevreden met de geleverde service!"

  (10) Gerard Breed , Enkhuizen
  Reparatie Televisie

  "snel en goed geholpen"

  (9) Wim Hartlief , Enkhuizen
  Reparatie Audiosysteem

  "Ik werd gebeld door een vriendelijke heer die mijn verhaal aanhoorde en gedegen antwoordde op al mijn vragen. Alle lof voor Beerepoot"

  (9) A De Graaf , Bovenkarspel
  Aansluiten Stofzuiger

  "Hij hiep mij op een hele goede en deskundige manier"

  (8) Jacobus Lekkerkerk , Enkhuizen
  Reparatie Koffieapparaat

  "Netjes voorgelicht over de mogelijkheden van deze reperatie,goed en netjes geholpen"

  (9) Jan over de Linden , Lelystad
  Reparatie Audiosysteem

  "Ik werd binnen het uur gebeld door de desbetreffende firma en heeft mij keurig en klantgericht te woord gestaan. Uiteindelijk besloten om het apparaat niet ter reparatie aan te bieden maar dat lag zeker niet aan de firma Beerepoot"

  (6) Beumer , Lelystad
  Reparatie Audiosysteem

  "De aanname van het apparaat werd vriendelijk en gedegen uitgevoerd. Eind november naar de stand van zaken mbt de reparatie gevraagd en direct een antwoord ontvangen waarin werd aangegeven dat hiernaar geinformeerd zou worden. Helaas tot op heden geen reactie (kennelijk is Bose laks, maar dan zou dit aangegeven kunnen worden)."

  (9) Leonardus.r.m Schoormans , Grootebroek
  Reparatie Fornuis

  "Werd meteen na jullie telefoontje door de importeur gebeld en we konden het direct telefonisch oplossen "

  (9) Rob van der Waart , Lelystad
  Aansluiten Audiosysteem

  "Uitstekend geholpen door u medewerker"

  (8) Rene Laan , Grootebroek
  Reparatie Wasmachine

  "Snelle eerlijke reactie."

  (5) Edwin Appelman , Bovenkarspel
  Reparatie Koelkast

  "Berepoot belde alleen 1x dat ze wilden komen maar een offerte wilden ze niet maken en niks meer van ze gehoord. Intussen bij een andere zaak een nieuwe koelkast gekocht die wel service geeft "