‹ Terug naar het assortiment

Beko WTV 8744 XDOS Wasmachine

Beknopte specificaties

  • Vulgewicht: 8 kg
  • Energieklasse A+++
  • Toeren: max. 1400
  • Inverter motor
Bekijk alle specificaties
nu 529,-

Afhalen in de winkel

Productinformatie

Deze Beko wasmachine WTV 8744 XDOS, met energieklasse A+++ en een vulgewicht van 8 kg (1400 toeren), is voorzien van een automatische watercontrole systeem waarmee de hoeveelheid water automatisch wordt aangepast op de waslading. Hiermee bent u voorzien van een optimaal wasresultaat. Ook kan de optie kinderbeveiliging geactiveerd worden om te voorkomen dat uw kinderen de instellingen veranderen.

AutoDosing: automatisch doseren van wasmiddels en wasverzachter

U tankt toch ook niet na elke autorit? Deze Beko wasmachine WTV 8744 XDOS met AutoDosing verdeelt automatisch de perfecte hoeveelheid wasmiddel voor ongeveer 23 wasbeurten. U vult heel eenvoudig eenmalig de bakjes en de wasmachine bepaalt hierna zelf de juiste hoeveelheid wasmiddel, wasverzachter en hoeveelheid water. Hierdoor bespaart u tijd, geld en energie!

ProSmart™ Inverter-motor

Dankzij de energiezuinige ProSmart™ Inverter-motor met 10 jaar garantie van deze Beko wasmachine WTV 8744 XDOS maakt minder lawaai dankzij een variabele, wrijvingsloze werking van de motor. Hierdoor wordt u niet gestoord door het droogproces. De ProSmart™ Inverter-motor bespaart 50% meer energie en is 3 keer stiller dan een gemiddelde wasmachine.

AquaWave®-technologie

Dankzij de AquaWave®-technologie van deze Beko wasmachine WTV 8744 XDOS wordt uw kleding zachtjes in de trommel bewogen. Met behulp van een set peddels en een speciaal ontworpen trommelpatroon wordt er een golfvormige beweging gecreëerd die het wasgoed zachtjes laat bewegen. Hierdoor heeft uw kleding meer ruimte en mogelijkheden om goed droog te worden. U bespaart hiermee tijd en energie en uw favoriete kleding gaat nog vele dagen mee.


Specificaties

Automatische wasmiddeldosering

Doseersysteem

Een aantal wasmachines hebben een systeem voor automatische dosering. Dit neemt u een hoop werk uit handen aangezien u niet meer handmatig wasmiddel hoeft toe te voegen aan uw wasbeurt. Het systeem selecteert op basis van de hoeveelheid wasgoed in de trommel en het gekozen programma, welke hoeveelheid wasmiddel hiervoor het meest geschikt is. De automatische dosering zorgt ervoor dat u minder wasmiddel verspilt en bovendien voorkomt dit beschadiging van uw kleding. U heeft zo altijd perfecte wasresultaten door middel van een spaarzame en behoedzame wasbeurt.

Ja
AutoDosing
Ja
Startuitstel
Laat de machine starten wanneer het u uitkomt en profiteer daarmee bijvoorbeeld van aantrekkelijke (nacht)stroom tarieven.
Ja
LCD display

LCD display

Steeds vaker zijn vriezers voorzien van een digitaal display (LCD display) aan de buitenkant van de koelkast. U kunt dus vanaf de buitenkant zien of de vriezer de gewenste temperatuur heeft en u kunt eenvoudig de temperatuur verhogen of verlagen met het LCD display. Door de elektronische thermometer stemt u de gewenste temperatuur nauwkeurig af naar uw wens.

Ideaal als u dranken snel wilt koelen of kort houdbare levensmiddelen met de snelvriesfunctie in een korte tijd wilt invriezen. De temperatuur in de vriezer neemt daarna weer zijn oorspronkelijke afstelling aan. Vriezers met een mechanische temperatuurregeling hebben geen precieze afstemming van de temperatuur.

Ja
Display
Ja
Resttijdaanduiding
Het display geeft u aan hoe lang het programma nog duurt.
Ja
Voorlader
Voor de belading kan onderscheid gemaakt worden tussen een voorlader en een bovenlader. Het verschil is dat de trommel van een voorlader zich aan de voorkant bevindt en bij een bovenlader aan de bovenkant van het apparaat. Een voorlader is het meest voorkomende model. Een bovenlader kan door zijn compacte afmeting echter te overwegen zijn als u minder ruimte heeft om het apparaat te plaatsen of als u moeite heeft met bukken.
Ja
Energie-efficiëntieklasse
Energieklasse A+++
(Nominale capaciteit voor het standaard katoenprogramma op 60 °C bij volledige lading of het katoenprogramma op 40 °C bij volled
8
Energieverbruik gebaseerd op 220 standaard wascycli voor de katoenprogramma’s op 60 °C en 40 °C bij volledige en gedeeltelijke lading, en het verbruik in de energiebesparende standen. Het werkelijke verbruik wordt bepaald door de wijze waarop het apparaat wordt gebruikt:
175 kWh/jaar
Waterverbruik gebaseerd op 220 standaard wascycli voor de katoenprogramma’s op 60 °C en 40 °C bij volledige en gedeeltelijke lading. Het werkelijke waterverbruik wordt bepaald door de wijze waarop het apparaat wordt gebruikt:
9239 liter/jaar
Centrifuge-efficiëntieklasse
Centrifuge-efficiëntieklasse op een schaal van A (meest efficiënt) tot G (minst efficiënt).
Centrifuge-efficiëntieklasse B
(Maximale centrifugesnelheid voor het standaard katoenprogramma op 60 °C bij volledige lading of het standaard katoenprogramma o
1400
Geluidsniveau tijdens de wasfasen van het standaard katoenprogramma op 60°C bij volledige lading:
51 dB
Geluidsniveau tijdens de centrifugefasen van het standaard katoenprogramma op 60°C bij volledige lading:
74 dB
netto breedte:
60 cm
netto hoogte:
84 cm
netto diepte:
59 cm
Geschikt om mee te stomen
Ja
Donkere was
Ja
Nacht
Ja
Overhemden / blouses
Ja
Outdoor
Ja
Extra spoelen
Ja
StainExpert
Ja
Wol
Ja
Wasautomaat
Ja
Type motor
Inverter motor
Type waterbeveiliging
Aquastop
Kinderbeveiliging
Als u de kinderbeveiliging inschakelt, heeft het draaien of bedienen van de knoppen van het apparaat geen effect.
Ja
Vulgewicht
8 kg
Toerental/min
max. 1400
Bijzondere trommel
Aquawave trommel
Wasprogramma
16