‹ Terug naar het assortiment

Miele WEB 035 WPS CapDosing wasmachine

Beknopte specificaties

  • Vulgewicht: 7 kg
  • Energieklasse A+++
  • Toeren: max. 1400
  • Profi Eco-motor
Bekijk alle specificaties
nu 979,-

Afhalen in de winkel

Productinformatie

W1 Classic-wasmachine voorlader voor 1-7 kg wasgoed, Miele-kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Miele-kwaliteit: getest op een lange levensduur. Eenvoudige bediening door sensortoetsen - DirectSensor. De perfecte aanvulling op speciale wasprogramma's − CapDosing. Behoedzame wasbehandeling met de SoftCare-trommel van Miele. Zuinig, krachtig, onverslijtbaar − de ProfiEco-motor.


Specificaties

Startuitstel
Laat de machine starten wanneer het u uitkomt en profiteer daarmee bijvoorbeeld van aantrekkelijke (nacht)stroom tarieven.
Ja
Resttijdaanduiding
Het display geeft u aan hoe lang het programma nog duurt.
Ja
Voorlader
Voor de belading kan onderscheid gemaakt worden tussen een voorlader en een bovenlader. Het verschil is dat de trommel van een voorlader zich aan de voorkant bevindt en bij een bovenlader aan de bovenkant van het apparaat. Een voorlader is het meest voorkomende model. Een bovenlader kan door zijn compacte afmeting echter te overwegen zijn als u minder ruimte heeft om het apparaat te plaatsen of als u moeite heeft met bukken.
Ja
Schuin bedieningspaneel
Ja
Draairichting deur rechts
Ja
Energie-efficiëntieklasse
Energieklasse A+++
(Nominale capaciteit voor het standaard katoenprogramma op 60 °C bij volledige lading of het katoenprogramma op 40 °C bij volled
7
Energieverbruik gebaseerd op 220 standaard wascycli voor de katoenprogramma’s op 60 °C en 40 °C bij volledige en gedeeltelijke lading, en het verbruik in de energiebesparende standen. Het werkelijke verbruik wordt bepaald door de wijze waarop het apparaat wordt gebruikt:
175 kWh/jaar
Waterverbruik gebaseerd op 220 standaard wascycli voor de katoenprogramma’s op 60 °C en 40 °C bij volledige en gedeeltelijke lading. Het werkelijke waterverbruik wordt bepaald door de wijze waarop het apparaat wordt gebruikt:
10340 liter/jaar
Centrifuge-efficiëntieklasse
Centrifuge-efficiëntieklasse op een schaal van A (meest efficiënt) tot G (minst efficiënt).
Centrifuge-efficiëntieklasse B
(Maximale centrifugesnelheid voor het standaard katoenprogramma op 60 °C bij volledige lading of het standaard katoenprogramma o
1400
Geluidsniveau tijdens de wasfasen van het standaard katoenprogramma op 60°C bij volledige lading:
50 dB
Geluidsniveau tijdens de centrifugefasen van het standaard katoenprogramma op 60°C bij volledige lading:
74 dB
Resterend vochtgehalte voor het standaard katoenprogramma op 60 °C bij volledige lading of het standaard katoenprogramma op 40 °C bij gedeeltelijke lading, indien dit hoger is:
53%
netto breedte:
59.6 cm
netto hoogte:
85 cm
netto diepte:
63.6 cm
netto gewicht:
91 kg
Katoen
Ja
Donker / jeans
Ja
Inweken
Ja
Express
20
Fijne was
Ja
Impregneren
Ja
Kort
Ja
Overhemden / blouses
Ja
Outdoor
Ja
Voorwas
Ja
Wol
Ja
Wasautomaat
Ja
Beladingsherkenning
Ja
Type motor
Profi Eco-motor
Type waterbeveiliging
Waterproof systeem
PIN-Code slot
Ja
Vulgewicht
7 kg
Toerental/min
max. 1400
Bijzondere trommel
SoftCare trommel
Wasmiddellade
AutoClean wasmiddellade
CapDosing
De beste wasresultaten voor speciale textielsoorten dankzij praktische dosering via een capsule in de wasmiddellade. Miele-caps bieden de perfecte aanvulling voor speciale wasprogramma’s. U plaatst een cap eenvoudigweg in de wasmiddellade. De wasmachine doseert vervolgens geheel automatisch de inhoud op het ideale moment tijdens het wasproces. U heeft keuze uit vijf speciale wasmiddelen, drie wasverzachters, impregneermiddel en een Booster.
Ja