‹ Terug naar het assortiment

Whirlpool FSCR80428 wasmachine

Beknopte specificaties

  • Vulgewicht: 8 kg
  • Energieklasse A+++
  • Toeren: max. 1400
  • ZEN Technology
Bekijk alle specificaties
nu 599,-

Afhalen in de winkel

Productinformatie

Deze Whirlpool wasmachine FSCR80428, met energieklasse A+++ (-40%) en een vulgewicht van 8 kg (1400 toeren), is voorzien van de FreshCare optie. Deze optie is ideaal geschikt voor fris blijvend wasgoed dat niet verstikt raakt doordat de trommel na het einde van het wasprogramma zachtjes omwentelingen maakt.

6th SENSE Technologie: bespaar op water, energie en tijd

Deze Whirlpool wasmachine FSCR80428 is voorzien van intelligente 6th SENSE sensoren welke op basis van de grootte en het type wasgoed de programma’s en instellingen automatisch aanpassen. Hierdoor bespaart u met de 6th SENSE Technologie tot wel 50% op water, energie en tijd.

Supreme Care: de beste zorg voor uw kleding

De Supreme Care wasmachine FSCR80428 zorgt het beste voor uw kleding dankzij het design en functionaliteit. Deze wasmachine zorgt voor de beste waservaring dankzij de intuïtieve bediening, hoogstaande technologie en de beste zorg voor uw kleding.

ZEN Technology: extreem stil met levenslange motorgarantie

De innovatieve ZEN technologie van deze Whirlpool wasmachine FSCR80428 is voorzien van een motor die direct op de trommel is gemonteerd. Hierdoor draait de motor even vaak als de trommel, waardoor u kunt genieten van minder vibratie, minder geluid en meer rust.


Specificaties

Afpompen
Ja
bruto breedte:
64 cm
bruto hoogte:
88 cm
bruto diepte:
64 cm
bruto gewicht:
81 kg
Resttijdaanduiding
Het display geeft u aan hoe lang het programma nog duurt.
Ja
Display
Ja
Programmaverloop weergave
Ja
Voorlader
Voor de belading kan onderscheid gemaakt worden tussen een voorlader en een bovenlader. Het verschil is dat de trommel van een voorlader zich aan de voorkant bevindt en bij een bovenlader aan de bovenkant van het apparaat. Een voorlader is het meest voorkomende model. Een bovenlader kan door zijn compacte afmeting echter te overwegen zijn als u minder ruimte heeft om het apparaat te plaatsen of als u moeite heeft met bukken.
Ja
Draairichting deur links
Ja
Energie-efficiëntieklasse
Energieklasse A+++
(Nominale capaciteit voor het standaard katoenprogramma op 60 °C bij volledige lading of het katoenprogramma op 40 °C bij volled
8
Energieverbruik gebaseerd op 220 standaard wascycli voor de katoenprogramma’s op 60 °C en 40 °C bij volledige en gedeeltelijke lading, en het verbruik in de energiebesparende standen. Het werkelijke verbruik wordt bepaald door de wijze waarop het apparaat wordt gebruikt:
118 kWh/jaar
Waterverbruik gebaseerd op 220 standaard wascycli voor de katoenprogramma’s op 60 °C en 40 °C bij volledige en gedeeltelijke lading. Het werkelijke waterverbruik wordt bepaald door de wijze waarop het apparaat wordt gebruikt:
8500 liter/jaar
Centrifuge-efficiëntieklasse
Centrifuge-efficiëntieklasse op een schaal van A (meest efficiënt) tot G (minst efficiënt).
Centrifuge-efficiëntieklasse B
(Maximale centrifugesnelheid voor het standaard katoenprogramma op 60 °C bij volledige lading of het standaard katoenprogramma o
1400
Resterend vochtgehalte voor het standaard katoenprogramma op 60 °C bij volledige lading of het standaard katoenprogramma op 40 °C bij gedeeltelijke lading, indien dit hoger is:
53%
Geluidsniveau tijdens de wasfasen van het standaard katoenprogramma op 60°C bij volledige lading:
49 dB
Geluidsniveau tijdens de centrifugefasen van het standaard katoenprogramma op 60°C bij volledige lading:
69 dB
netto breedte:
59.5 cm
netto hoogte:
85 cm
netto diepte:
61 cm
netto gewicht:
80 kg
Katoen
Ja
Katoen Eco
Ja
Colours 15
Ja
Gemengde was
Ja
Snel
Ja
Snel
30
Synthetisch
Ja
Wol
Ja
Wasautomaat
Ja
Type motor
ZEN Technology
Kinderbeveiliging
Als u de kinderbeveiliging inschakelt, heeft het draaien of bedienen van de knoppen van het apparaat geen effect.
Ja
Type waterbeveiliging
Aquastop
Vulgewicht
8 kg
Toerental/min
max. 1400
Wasprogramma
10
Wasmiddel doseeradvies
Soms is het van te voren moeilijk in te schatten hoeveel afwasmiddel u nodig heeft voor de (af)wasbeurt. Hierbij helpt het doseeradvies door aan te geven hoeveel afwasmiddel er zal worden gebruikt. Zo bespaart u geld door nooit teveel afwasmiddel te gebruiken.
Ja