‹ Terug naar het assortiment

Bosch WAT28695NL Exclusiv Serie 6 wasmachine

Beknopte specificaties

  • Vulgewicht: 8 kg
  • Energieklasse A+++
  • Toeren: max. 1400
  • EcoSilence Drive motor
Bekijk alle specificaties
nu 799,-

Afhalen in de winkel

Productinformatie

Deze Bosch wasmachine WAT28695NL Exclusiv, met energieklasse A+++ (-30%) en een vulgewicht van 8 kg (1400 toeren), is in het bezit van de meest energiezuinige en stille koolborstelloze EcoSilence Drive motor met 10 jaar garantie. Dankzij het AntiVibration Design biedt deze wasmachine meer stabiliteit en stilte tijdens het wassen.

i-DOS intelligent doseersysteem

Deze Bosch wasmachine WAT28695NL Exclusiv is voorzien van het I-DOS intelligente doseersysteem waarmee perfect afgemeten wasmiddel en wasverzachter worden gedoseerd voor een optimaal waterverbruik. Speciale sensoren meten het gewicht en het soort textiel waardoor uw wasgoed met de optimale hoeveelheid wasmiddel wordt gewassen, hierdoor hoeft de Bosch wasmachine WAT28695NL Exclusiv ook niet meer extra te spoelen om zeepresten te verwijderen.

Bespaar geld met het efficiënte ActiveWater watermanagement

Deze Bosch wasmachine WAT28695NL Exclusiv is voorzien van een efficiënt ActiveWater watermanagement waarmee waterverspilling wordt voorkomen. De ActiveWater sensor stemt het stroom- en waterverbruik automatisch af op uw wasgoed, op basis van de textielsoort en de hoeveelheid.

VarioPerfect: 65% sneller en 50% efficiënter wassen

Met de programmaopties van de Bosch wasmachine WAT28695NL Exclusiv staat VarioPerfect centraal voor uitstekende wasprestaties voor alle soorten textiel en iedere hoeveelheid. Bovendien kunt u met VarioPerfect de meeste wasprogramma’s sneller of energie-efficiënter wassen, dankzij de SpeedPerfect en EcoPerfect functies. Hiermee bespaart u tot wel 65% tijd en 50% energie.


Specificaties

Automatische wasmiddeldosering

Doseersysteem

Een aantal wasmachines hebben een systeem voor automatische dosering. Dit neemt u een hoop werk uit handen aangezien u niet meer handmatig wasmiddel hoeft toe te voegen aan uw wasbeurt. Het systeem selecteert op basis van de hoeveelheid wasgoed in de trommel en het gekozen programma, welke hoeveelheid wasmiddel hiervoor het meest geschikt is. De automatische dosering zorgt ervoor dat u minder wasmiddel verspilt en bovendien voorkomt dit beschadiging van uw kleding. U heeft zo altijd perfecte wasresultaten door middel van een spaarzame en behoedzame wasbeurt.

Ja
Eindtijd keuze
Ja
Touch Control bediening
Ja
Display
Ja
Programmaverloop weergave
Ja
Resttijdaanduiding
Het display geeft u aan hoe lang het programma nog duurt.
Ja
Eco Feedback (weergave energie- en waterverbruik)
Ja
Voorlader
Voor de belading kan onderscheid gemaakt worden tussen een voorlader en een bovenlader. Het verschil is dat de trommel van een voorlader zich aan de voorkant bevindt en bij een bovenlader aan de bovenkant van het apparaat. Een voorlader is het meest voorkomende model. Een bovenlader kan door zijn compacte afmeting echter te overwegen zijn als u minder ruimte heeft om het apparaat te plaatsen of als u moeite heeft met bukken.
Ja
Geschikt voor onderbouw
Ja
ActiveWater
Ja
Energie-efficiëntieklasse
Energieklasse A+++
(Nominale capaciteit voor het standaard katoenprogramma op 60 °C bij volledige lading of het katoenprogramma op 40 °C bij volled
8
Energieverbruik gebaseerd op 220 standaard wascycli voor de katoenprogramma’s op 60 °C en 40 °C bij volledige en gedeeltelijke lading, en het verbruik in de energiebesparende standen. Het werkelijke verbruik wordt bepaald door de wijze waarop het apparaat wordt gebruikt:
137 kWh/jaar
Waterverbruik gebaseerd op 220 standaard wascycli voor de katoenprogramma’s op 60 °C en 40 °C bij volledige en gedeeltelijke lading. Het werkelijke waterverbruik wordt bepaald door de wijze waarop het apparaat wordt gebruikt:
9900 liter/jaar
Centrifuge-efficiëntieklasse
Centrifuge-efficiëntieklasse op een schaal van A (meest efficiënt) tot G (minst efficiënt).
Centrifuge-efficiëntieklasse B
(Maximale centrifugesnelheid voor het standaard katoenprogramma op 60 °C bij volledige lading of het standaard katoenprogramma o
1400
Resterend vochtgehalte voor het standaard katoenprogramma op 60 °C bij volledige lading of het standaard katoenprogramma op 40 °C bij gedeeltelijke lading, indien dit hoger is:
53%
Geluidsniveau tijdens de wasfasen van het standaard katoenprogramma op 60°C bij volledige lading:
48 dB
Geluidsniveau tijdens de centrifugefasen van het standaard katoenprogramma op 60°C bij volledige lading:
72 dB
netto breedte:
59.8 cm
netto hoogte:
84.8 cm
netto diepte:
59 cm
netto gewicht:
73 kg
Allergie Plus
Ja
Bonte was
Ja
Dons
Ja
Donkere was
Ja
EcoPerfect
Ja
Fijn / Zijde
Ja
Vlekken
Ja
Koud
Ja
Overhemden / blouses
Ja
Snel / mix
Ja
SpeedPerfect
Ja
Trommelreiniging
Ja
VarioPerfect
Ja
Voorwas
Ja
Witte was
Ja
Wol / handwas
Ja
Automatisch
Ja
Katoen
Ja
Katoen Eco
Ja
Wasautomaat
Ja
Verlichte binnentrommel
Ja
Type motor
EcoSilence Drive motor
Type waterbeveiliging
Aquastop
Kinderbeveiliging
Als u de kinderbeveiliging inschakelt, heeft het draaien of bedienen van de knoppen van het apparaat geen effect.
Ja
Vulgewicht
8 kg
Toerental/min
max. 1400
Bijzondere trommel
Vario-trommel
Vulopening
32 cm