‹ Terug naar het assortiment

ETNA AD780ZT Schouwkap 80 cm

Beknopte specificaties

  • Energieklasse A, 47,1 kWh/jaar, maximale luchtafvoer 634 m3/h, geluidsniveau 59 dB
nu 549,-

Afhalen in de winkel

Productinformatie

Deze diagonale schouwkap mag absoluut gezien worden! De ETNA AD780ZT is uitgevoerd in matzwart met zwart glazen front en geeft iedere keuken net dat beetje extra. Specificaties: afzuigcapaciteit van 260 tot 634 m³/h, geluidsniveau van 49 tot 65 dB(A), energielabel A.

Full touch control

De schouwkap is voorzien van 2 LED spots en bediening door middel van full touch control. De tiptoetsen zijn verwerkt in het glas waardoor het strakke design behouden blijft. Je kunt de afzuiging helemaal op jouw kookwensen afstemmen d.m.v. de 4 snelheden inclusief boostfunctie. In boost heeft de afzuigkap een capaciteit van 634 m3/h waarmee zelfs grotere keukens weer fris ruiken.

Schoonmaakgemak

Ook aan het gemak is gedacht. Zo heeft de schouwkap een reinigingsindicatie voor het vetfilter en een eventueel koolstoffilter. Voor de meest efficiënte werking is de afzuigkap voorzien van 3 aluminium vetfilters, 2 aan de voorzijde (achter het glas) en nog 1 aan de onderzijde die de eerste dampen afvangt en de juist kant op leidt. Deze aluminium vetfilters kunnen in de vaatwasser dus ook het schoonmaken is eenvoudig.