‹ Terug naar het assortiment

Inventum IKV1782S Inbouw Koelvriescombinatie sleepdeur montage 177,8 cm

Beknopte specificaties

  • Sleepdeur montage, Hoogte 177,8 cm, Energieklasse F, 256 kWh, geluidsniveauklasse C
nu 549,-

Afhalen in de winkel

Productinformatie

De Inventum IKV1782S inbouw koelkast is een inbouw koelvriescombinatie met energieklasse F en heeft een totale netto inhoud van 242 liter. Hierbij bestaat de totale netto inhoud uit 182 liter koelen en 60 liter vriezen. Met een inhoud koelen van 150 - 250 liter is deze Inventum ideaal geschikt voor een middelgroot huishouden van 3 of 4 personen.

Inventum IKV1782S afmetingen

Om er zeker van te zijn dat deze inbouw koelvriescombinatie in je keuken past is het belangrijk om te weten wat de afmetingen zijn. Deze Inventum inbouw koelvriescombinatie is 177,6 cm hoog, 54 cm breed en 54 cm diep. Naast de afmetingen van deze inbouw koelvriescombinatie is het ook belangrijk om te weten wat de nismaten voor de koelkast zijn. Hierdoor ben je er zeker van dat de koelkast in je keuken past en met de huidige deuren geplaatst kan worden. De nishoogte van deze Inventum is 177,8 - 178,5 cm, de nisbreedte is 56 cm en de nisdiepte is 55 cm.

Inventum IKV1782S deurscharnier en deurmontage

Het deurscharnier zit rechts en is verwisselbaar voor als je graag een linksdraaiende deur wilt hebben. Het is mogelijk om de deurdraairichting van deze Inventum inbouw koelvriescombinatie te wijzigen naar jouw specifieke situatie. De deurmontage is een sleepdeur montage. Hierbij is je meubeldeur via een geleider met de deur van de inbouw koelvriescombinatie gemonteerd, de meubeldeur is in dit geval vast aan de kast bevestigd.