‹ Terug naar het assortiment

Siemens ED675FSB5E inductie kookplaat

Beknopte specificaties

  • Inductie kookplaat aansluitwaarde 6900 watt
  • 4 kookzones
  • Nisbreedte 56 cm
  • Breedte kookplaat 60.2 cm
849,- 8% korting! nu 779,-

Afhalen in de winkel

Productinformatie

De moderne combiInduction kookplaat voor meer mogelijkheden bij het koken. Met de touchSlider bediening kunt u de stand eenvoudig en direct instellen met een vingeraanraking of slide-beweging. powerMove voor eenvoudig koken dankzij de vooraf ingestelde kookzones. De combiZone stelt u in staat te koken met extra grote pannen.

Regel de temperatuur zonder druk- of draaiknoppen: touchSlider bedieningselement.

Met onze innovatie touchSlider technologie kunt u de temperatuur van de kookzones instellen door ofwel rechtstreeks op de juiste plaats van de schaalverdeling te tikken ofwel met uw vinger er naartoe te schuiven. De temperatuurregeling is gebaseerd op sensoren en gaat in stappen van 0,5 tot het maximum van 9.

Snel, veilig en gemakkelijk schoon te maken: inductie van Siemens.

Direct warm en direct koud. Ervaar de voordelen van Siemens inductie. De warmte wordt via inductiespoelen direct aan de pannen en hun inhoud toegevoerd, zonder dat de kookplaat heet wordt. Uw voordelen: korte opwarmtijden, hogere veiligheid en de kookplaat is veel gemakkelijker schoon te maken.

De turbo voor krachtige inductie: de powerBoost-functie.

Met de powerBoost-functie versnelt u de kookprestaties met 35 tot 50%. Hierdoor zijn pannen zeker 35% sneller warm en zijn grote hoeveelheden ook 35% sneller klaar. Dit levert een forse tijdwinst op.

  • kookwekker. Gemakkelijker koken dankzij de kookwekkerfunctie.
  • digitaal display. Modern bedieningsgemak dankzij het digitale display.
  • Extra hittebestendig en gemakkelijk schoon te maken. Het moderne glazen keramische oppervlak.
  • Kookwekker met uitschakelfunctie voor de kookzones. De kookwekker met uitschakelfunctie schakelt de kookzone veilig uit zodra de ingestelde bereidingstijd is verstreken.