‹ Terug naar het assortiment

ASKO W2084C.W/2 Classic Wasmachine 8kg

Beknopte specificaties

  • 8 kg, Energieklasse B, 54 kWh per 100 cycli, 46L per cycles, Geluidsniveauklasse A, inverter motor,1400 toerental/min.
nu 949,-

Afhalen in de winkel

Productinformatie

De ASKO W2084C.W/2 Classic wasmachine is een wasmachine voorlader met energieklasse B voor 1 tot 8 kg wasgoed. Met een vulgewicht van 8 kg is deze ASKO ideaal geschikt voor een middelgroot huishouden van 3 of 4 personen. Deze ASKO wasmachine heeft een maximale centrifugeersnelheid van 1400 toeren/minuut. In de regel geldt; hoe hoger het toerental, hoe droger je wasgoed uit de wasmachine komt. Met een energieverbruik van 54 kWh per 100 wascycli zijn de energiekosten voor deze wasmachine laag. Je betaalt namelijk rond de € 12,- per 100 wascycli aan energie. Uiteraard is het geluidsniveau van een wasmachine ook belangrijk. Het geluidsniveau tijdens het centrifugeren is met 72 dB stil.

De belangrijkste ASKO voordelen

Deze ASKO wasmachine is uitgerust met een unieke en stabiele Quattro Construction waarbij de binnen- en buitentrommel op vier schokabsorberende poten steunen die aan de bodemplaat bevestigd zijn. Hierdoor genereert deze ASKO wasmachine nauwelijks trillingen tijdens het centrifugeren. De Active Drum™-trommel is voorzien van een zandlopervormige en verwijderbare meenemers welke het wasgoed tijdens de gehele duur van het wasprogramma geleiden naar het meer beschermende midden van de Active Drum-trommel. Hierdoor wordt jouw kleding optimaal beschermd en wordt het vuil, zoals zand en grind, doeltreffend afgevoerd naar de grotere gaten aan de rand van de trommel. Active Drum zorgt hiermee voor een optimaal was- en spoelresultaat met minimale slijtage van jouw wasgoed. Deze ASKO wasmachine heeft geen traditionele rubberen deurmanchet meer, maar in plaats daarvan een hygiënische en onderhoudsvrije Steel Seal-oplossing. Hierdoor hoef je vuil tussen de deur nooit meer schoon te maken. Bovendien gaat het beladen via de Steel Seal-deuroplossing ook veel makkelijker.

  • Quattro Construction: nauwelijks trillingen tijdens het centrifugeren
  • Active Drum: vuil aanpakken en het materiaal beschermen
  • Hygiënische en onderhoudsvrije Steel Seal-deur 

ASKO W2084C.W/2 Classic wasprogramma’s

De wasprogramma’s van deze ASKO W2084C.W/2 Classic wasmachine zijn; Katoen, Mix Synthetisch, Wol/Handwas, Dagelijkse was, PerfectBlack, Tijdprogramma, Automatisch programma, QuickWash, Intensieve was, Spoelprogramma, Centrifugeren, Centrifugeren en pompen, Fijne was en zijde, Trommelreiniging, Quick Pro, Eco 40–60 °C.

Speciale wasmethodes: het hulpmiddel om beter te wassen

Wanneer je gebruik maakt van een speciale wasmethode kan je naar eigen voorkeur het specifieke programma wijzigen door deze sneller, stiller, energiezuiniger of intensiever te wassen. Deze ASKO wasmachines heeft de volgende wasmethodes:

  1. Normale modus: Met de ‘Normale modus’ blijven de instellingen aan de wasmethode ongewijzigd. Dit betekent dat er genoeg water, energie en tijd wordt gebruikt om het beste wasresultaat te bereiken bij een normale vuile was.
  2. Groene modus: Wanneer je zowel water als energie wilt bezuinigen, dan kun je het beste kiezen voor de ‘Groene modus’. Om het beste was- en spoelresultaat  te kunnen behalen, terwijl het water en energieverbruik wordt verlaagd, wordt elk stadium van het wasprogramma verlengd. De totale programmatijd is hiermee langer in vergelijking met de ‘Normale modus’. 
  3. Snelheidsmodus: Bij de ‘Snelheidsmodus’ wordt het beste was- en spoelresultaat behaald in een kortere tijd dan dat het wasprogramma hier normaal over zou doen. Om dit te kunnen bereiken wordt er meer water en energie toegevoegd aan de wascyclus.
  4. Intensieve modus: Met de ‘Intensieve modus’ heeft de wasmachine voldoende tijd nodig om het wasgoed te wassen. En om ook echt een perfect wasresultaat voor het zwaar vervuilde wasgoed te realiseren, wordt ook meer water en energie toegevoegd. Bovendien wordt de gekozen temperatuur in de ‘Intensieve modus’ voor een langere tijd op hetzelfde niveau gehouden.