‹ Terug naar het assortiment

Bosch WAN28005NL Serie 4 Wasmachine 7kg

Beknopte specificaties

  • 7 kg, Energieklasse D, 69 kWh per 100 cycli, 45L per cycles, Geluidsniveauklasse B, inverter motor,1400 toerental/min.
nu 495,-

Afhalen in de winkel

Productinformatie

De Bosch WAN28005NL Serie 4 wasmachine is een wasmachine voorlader met energieklasse D voor 1 tot 7 kg wasgoed. Met een vulgewicht van 7 kg is deze Bosch ideaal geschikt voor een klein huishouden van 1 of 2 personen. Deze Bosch wasmachine heeft een maximale centrifugeersnelheid van 1400 toeren/minuut. In de regel geldt; hoe hoger het toerental, hoe droger je wasgoed uit de wasmachine komt. Uiteraard is het geluidsniveau van een wasmachine ook belangrijk. Hoe hoger het aantal decibel, hoe luider de wasmachine is. Het geluid verdubbelt namelijk bij elke 3 decibel en een stille wasmachine is met name handig voor als je deze in de buurt of in je slaapkamer wilt plaatsen en rustig in de nacht wilt slapen. Het geluidsniveau van deze Bosch WAN28005NL Serie 4 wasmachine voorlader is met 75 dB normaal.

EcoSilence Drive: een gegarandeerd stille motor die lang meegaat

Dankzij EcoSilence Drive ben je in het bezit van de meest energiezuinige, stille en duurzame koolborstelloze motor met 10 jaar garantie.

SpeedPerfect: perfect schoon, maar dan 2x zo snel

Met SpeedPerfect verkort je de wastijd met 65%. Je kunt de functie in combinatie met de meeste wasprogramma’s gebruiken, voor alle ladingen en stoffen.