Over ons

aan uit knop Doel Service Partner

Service Partner is een initiatief dat is ontwikkeld door ElectronicPartner, een retailorganisatie op het gebied van consumentenelektronica. Het doel van Service Partner is om consumenten te helpen met hun bruin- en/of witgoed apparatuur. Dit in de breedste zin van het woord.

aan uit knop Transparantie in de markt

Wij zien dat steeds meer consumenten behoefte hebben aan een betrouwbare partij als het gaat om de zorg van hun apparatuur. Op internet zijn vele aanbieders te vinden als het gaat om reparatie of installatie. Maar hoe weet u nu zeker dat deze aanbieders goed werk verrichten tegen een eerlijke prijs? Internet voorziet niet in deze transparantie en daarom is Service Partner ontwikkeld. Om er voor te zorgen dat consumenten worden geholpen door een betrouwbare partij. 

aan uit knop Verkoop producten

Naast het aanbieden van services verkopen alle Service Partners ook nieuwe producten. Deze producten worden op Europees niveau ingekocht zodat u altijd verzekerd bent van een goede, scherpe prijs. Ook voor de levering van deze producten geldt dat ElectronicPartner garant staat voor een goede, correcte levering.

Indien u vragen heeft over Service Partner dan kunt u contact opnemen met ElectronicPartner.

ElectronicPartner
Marconiweg 2c
4131 PD Vianen

Correspondentie-adres:
Postbus 198
4130 ED Vianen
F 0347 375413
E info@servicepartner.nl