Audiosysteem aansluiten

U wilt uw audiosysteem aansluiten? Vanzelfsprekend wilt u dat uw audiosysteem goed aangesloten wordt. Maar waar vindt u een geschikte ondernemer die dit voor u kan doen? Service Partner kan u helpen. U kunt diverse offertes opvragen. 

Audiosysteem aansluiten

Het aansluiten van een audiosysteem vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw audiosysteem aansluit verzoek zo duidelijk mogelij voor een gerichte offerte van onze ondernemer. Er is altijd een Service Partner bij u in de buurt. 

Offerte audiosysteem aansluiten

icon kies serviceAls eerste vult u audiosysteem in als apparaat en aansluiten als service. U heeft de optie om een beschrijving te geven van uw verzoek. Hoe meer informatie u geeft, des te gerichter een ondernemer een offerte kan maken. Vervolgens worden er maximaal vijf Service Partners geselecteerd op basis van uw postcode. U kunt twee Service Partners selecteren voor een online aanvraag. 

U rond de offerte aanvraag af door uw contactgegevens in te vullen. De geselecteerde Service Partners ontvangen een e-mail met uw audiosysteem aansluit verzoek. De ondernemers nemen contact met u op om de details te bespreken. U bepaalt zelf wie uw audiosysteem mag aansluiten.