Computer aansluiten

Een ondernemer die uw computer kan aansluiten heeft u snel gevonden via Service Partner. U kunt diverse offertes opvragen bij ondernemers in uw omgeving. 

Computer aansluiten

Het aansluiten van een computer vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw computer aansluit verzoek zo uitgebreid mogelijk voor een gerichte offerte van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de buurt die uw computer kan aansluiten. 

Offertes computer aansluiten

icon kies serviceDe eerste stap voor het aanvragen van een offerte is het kiezen van computer als apparaat en aansluiten als service. Vervolgens kun u een omschrijving geven van het aansluit verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemers een offerte kunnen geven. Op basis van uw postcodes worden er maximaal vijf ondernemers in uw omgeving geselecteerd. U kunt twee ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

Na het invullen van uw contactgegevens, ontvangen de gekozen Service Partners een e-mail met uw verzoek. De ondernemers nemen vervolgens contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf wie uw computer mag aansluiten.