Droger aansluiten

U wilt uw droger aansluiten, maar u wilt dit liever niet zelf doen? Service Partner kan u helpen bij het vinden van een geschikte ondernemer in uw omgeving. U kunt diverse offertes opvragen. 

Droger aansluiten

Het aansluiten van een droger vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw droger aansluit verzoek zo duidelijk mogelijk voor een offerte op maat van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de buurt die uw droger kan aansluiten. 

Offerte droger aansluiten

icon kies serviceIn de eerste stap kiest u droger als apparaat en aansluiten als service. Vervolgens kunt u een toelichting geven op uw droger aansluit verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemers een offerte kunnen geven. Er worden maximaal vijf Service Partners geselecteerd in uw omgeving op basis van uw postcode. U kunt twee ondernemers selecteren voor het aansluiten van uw droger. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, ontvangen de gekozen Service Partners een e-mail met uw verzoek. De geselecteerde ondernemers nemen contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf wie uw droger mag aansluiten.