Fornuis aansluiten

Een geschikte ondernemer die uw fornuis kan aansluiten heeft u snel gevonden via Service Partner. U wilt uw fornuis vanzelfsprekend snel en goed aansluiten. U kunt diverse offertes opvragen. 

Fornuis aansluiten

Het aansluiten van een fornuis vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw fornuis aansluit verzoek zo duidelijk mogelijk voor een gerichte offerte van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de buurt die uw fornuis kan aansluiten. 

Offerte fornuis aansluiten

icon kies serviceDe eerste stap voor het aanvragen van een offerte is het kiezen van fornuis als apparaat en aansluiten als service. Vervolgens kunt u een omschrijving geven van het aansluit verzoek. Hoe meer informatie u geeft, des te gerichter de ondernemers een offerte kunnen geven. Op basis van uw postcode worden er maximaal vijf ondernemers in uw omgeving geselecteerd. U kunt twee ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

Na het invullen van uw contactgegevens ontvangen de gekozen Service Partners een e-mail met uw verzoek. De ondernemers nemen vervolgens contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf welke ondernemer uw fornuis mag aansluiten.