Koelkast aansluiten

U wilt uw koelkast aansluiten, maar u wilt dit liever niet zelf doen? Service Partner kan u helpen bij het vinden van een geschikte ondernemer. U kunt diverse offertes opvragen.

Koelkast aansluiten

Het aansluiten van een koelkast vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw koelkast aansluit verzoek zo duidelijk mogelijk voor een offerte op maat van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de buurt die uw koelkast kan aansluiten. 

Offerte koelkast aansluiten

icon kies serviceIn de eerste stap van de offerte aanvraag kiest u koelkast als apparaat en aansluiten als service. Vervolgens heeft u de optie om een omschrijving van een aansluit verzoek te geven. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemers een offerte kunnen geven. In de volgende stap worden er op basis van uw postcodes maximaal vijf Service Partners geselecteerd. U kunt twee ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

U rond de aanvraag af door uw contactgegevens in te vullen. De geselecteerde Service Partners ontvangen een e-mail met uw koelkast aansluit verzoek. De ondernemers nemen vervolgens contact met u op om de verdere details te bespreken. U bepaalt zelf welke ondernemer uw koelkast mag aansluiten.