Kookplaat aansluiten

Na aankoop wilt u uw kookplaat zo snel mogelijk aansluiten. Het aansluiten van een kookplaat dient snel en deskundig te worden uitgevoerd. U kunt bij Service Partner diverse offertes opvragen bij ondernemer in uw buurt die uw kookplaat kunnen aansluiten. 

Kookplaat aansluiten

Het aansluiten van een kookplaat vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw kookplaat aansluit verzoek zo uitgebreid mogelijk voor een gerichte offerte van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner in uw omgeving die uw kookplaat kan aansluiten. 

Offerte kookplaat aansluiten

icon kies serviceIn de eerste stap kiest u kookplaat als apparaat en aansluiten als service. U heeft de optie om een beschrijving te geven van uw kookplaat aansluit verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemers een offerte kunnen maken. Vervolgens worden er op basis van uw postcode maximaal vijf Service Partners geselecteerd. U kunt twee ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, is de offerte aanvraag afgerond. De gekozen Service Partners ontvangen een e-mail met daarin uw verzoek. De ondernemers nemen vervolgens contact met u op om de afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf welke ondernemer uw kookplaat mag aansluiten.