Oven aansluiten

De oven is een apparaat dat u waarschijnlijk veelvuldig gebruikt. Wanneer u een nieuwe oven heeft gekocht, wilt u deze snel laten aansluiten. Service Partner biedt de oplossing. U kunt diverse offertes opvragen. 

Oven aansluiten

Het aansluiten van een oven vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw oven aansluit verzoek zo duidelijk mogelijk voor een gerichte offerte van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de omgeving die uw oven kan aansluiten. 

Offerte oven aansluiten

icon kies serviceIn de eerste stap kiest u oven als apparaat en aansluiten als service. U heeft de mogelijkheid om een omschrijving te geven van uw oven aansluit verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemers een offerte kunnen maken. Vervolgens worden er maximaal vijf Service Partners geselecteerd op basis van uw postcode. U kunt twee ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, wordt er een e-mail verstuurd naar de gekozen Service Partners met uw oven aansluit verzoek. De ondernemers nemen vervolgens contact met u op om de verdere details te bespreken. U bepaalt zelf wie uw oven mag aansluiten.