Printer aansluiten

Een geschikte ondernemer die uw printer kan aansluiten heeft u snel gevonden via Service Partner. U wilt uw printer vanzelfsprekend snel en goed aansluiten. U kunt via Service Partner diverse offertes opvragen. 

Printer aansluiten

Het aansluiten van een printer vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw printer aansluit verzoek zo duidelijk mogelijk voor een gerichte offerte van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de omgeving die uw printer kan aansluiten. 

Offerte printer aansluiten

icon kies serviceDe eerste stap voor het aanvragen van een offerte is het kiezen van printer als apparaat en aansluiten als service. Vervolgens kunt u een omschrijving geven van het aansluit verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter onze ondernemers een offerte kunnen geven. Op basis van uw postcode worden er maximaal vijf ondernemers geselecteerd. U kunt twee ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

Na het invullen van uw contactgegevens, ontvangen de gekozen Service Partners een e-mail met uw verzoek. De ondernemers nemen vontact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf welke ondernemer uw printer mag aansluiten.