Satelliet aansluiten

U wilt uw satelliet aansluiten? Via Service Partner kunt u geschikte ondernemers in uw omgeving vinden die uw satelliet kunnen vinden. U kunt diverse offertes opvragen. 

Satelliet aansluiten

Het aansluiten van satelliet vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw satelliet aansluit verzoek zo duidelijk mogelijk voor een gerichte offerte van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de omgeving die uw satelliet kan aansluiten. 

Offerte satelliet aansluiten

icon kies serviceDe eerste stap voor het aanvragen van een offerte is het kiezen van satelliet als apparaat en aansluiten als service. Vervolgens kunt u een omschrijving geven van het aansluit verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter onze ondernemers een offerte kunnen geven. Op basis van uw postcode worden er maximaal vijf ondernemers in uw omgeving geselecteerd. U kunt twee ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

Na het invullen van uw contactgegevens, ontvangen de gekozen Service Partners een e-mail met uw verzoek. De ondernemers nemen vervolgens contact met u op om de afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf welke ondernemer uw satelliet mag aansluiten.