TV aansluiten

Vanzelfsprekend wilt u dat uw tv goed wordt aangesloten. U heeft via Service Partner snel een ondernemer in uw buurt gevonden die uw televisie kan aansluiten. U kunt diverse offertes opvragen. 

Televisie aansluiten

Het aansluiten van een televisie vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw tv aansluit verzoek zo uitgebreid mogelijk voor een gerichte offerte van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de buurt die uw televisie kan aansluiten. 

Offerte televisie aansluiten

icon kies serviceIn de eerste stap kiest u voor televisie als apparaat en aansluiten als service. U heeft u de mogelijkheid om uw verzoek te omschrijven. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemers een offerte kunnen geven. Vervolgens worden er op basis van uw postcode maximaal vijf Service Partners bij u in de omgeving geselecteerd. U kunt twee ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

Uw offerte aanvraag wordt afgerond als u uw contactgegevens heeft ingevuld. De geselecteerde ondernemers ontvangen een e-mail met uw televisie aansluit verzoek. De ondernemers nemen vervolgens contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf wie uw televisie mag aansluiten.