Wasmachine aansluiten

U kunt een ondernemer in uw buurt die uw wasmachine kan aansluiten, snel en eenvoudig vinden bij Service Partner. Het aansluiten van een wasmachine dient deskundig te worden uitgevoerd. U kunt diverse offertes opvragen bij Service Partner. 

Wasmachine aansluiten

Het aansluiten van een wasmachine vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw wasmachine aansluit verzoek zo duidelijk mogelijk voor een offerte op maat van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de buurt. 

Offerte wasmachine aansluiten

icon kies serviceAls eerste stap vult u wasmachine in als apparaat en aansluiten als service. U heeft de mogelijkheid om een omschrijving te geven van uw verzoek. Hoe meer informatie, des te gerichter de ondernemer een offerte kan maken. Vervolgens worden er op basis van uw postcode maximaal vijf Service Partner bij u in de buurt geselecteerd. U kunt twee ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, wordt er een e-mail verstuurd naar de geselecteerde Service Partners. De ondernemers nemen vervolgens contact met u op om de details te bespreken. U bepaalt zelf wie uw wasmachine mag aansluiten.