Inbouwen

U heeft een nieuw huishoudelijk apparaat gekocht en wilt deze inbouwen? Via Service Partner kunt een geschikte ondernemer in uw buurt vinden die uw apparaat kan inbouwen. 

Kies inbouwen als service

icon kies serviceGeef als eerste aan om welk apparaat het gaat en kies voor inbouwen als service. Hoe meer informatie u kunt geven over het inbouw verzoek, des te gerichter wij een offerte kunnen sturen. Kunt u uw verzoek niet volledig omschrijven, dan is dit vanzelfsprekend geen probleem. U kunt dit verder bespreken met de Service Partner naar keuze wanneer deze contact met u opneemt. 

Vergelijk en selecteer de Service Partners in uw regio

icon vergelijk service partnerNadat u de eerste stap voltooid heeft, wordt u gevraagd om uw postcode in te vullen. Wij selecteren aan de hand van de opgegeven postcode maximaal vijf Service Partners bij u in de buurt. U kunt in dit overzicht zien hoe ver de ondernemers bij u vandaan zitten en wat de beoordelingen van vorige klanten zijn. 

 

 De Service Partners reageren op uw opdracht

icon_service_partner_reageren.pngNadat u één of meerdere ondernemers heeft geselecteerd, vragen wij  om uw contactgegevens in te vullen. Alle geselecteerde Service Partners ontvangen een e-mail met uw gegevens en het inbouw verzoek. Zij zullen vervolgens contact met u opnemen per e-mail of telefonisch. Afhankelijk van bijvoorbeeld de kostenindicatie, de reactiesnelheid of het contact kunt u bepalen welke Service Partner het inbouwen van uw apparaat mag uitvoeren.