Fornuis inbouwen

U wilt uw fornuis inbouwen maar u wilt dit liever niet zelf doen? Service Partner kan u helpen bij het vinden van een geschikte ondernemer in uw buurt die uw fornuis kan inbouwen. U kunt diverse offertes opvragen. Het inbouwen van uw fornuis is snel en goed geregeld. 

Fornuis Inbouwen

Het inbouwen van een fornuis vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw fornuis inbouw verzoek zo duidelijk mogelijk voor een gerichte offerte van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de omgeving die uw fornuis kan inbouwen.

Offertes fornuis inbouwen

icon kies serviceIn de eerste stap selecteerd u fornuis als apparaat en inbouwen als service. Vervolgens geeft u een omschrijving van het fornuis inbouw verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter wij u kunnen helpen. Op basis van de opgegeven postcode selecteren wij maximaal vijf Service Partners in uw omgeving. U kunt één of meerdere ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

Nadat u uw contactgegevens heeft achtergelaten, ontvangen de geselecteerde Service Partners een e-mail. De gekozen ondernemers nemen contact met u op, per e-mail of telefonisch, om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf wie uw fornuis mag inbouwen.