Koelkast inbouwen

U heeft een nieuwe koelkast gekocht en wilt deze inbouwen? Service Partner kan u helpen bij het vinden van een geschikte ondernemer. De koelkast is een apparaat dat u dagelijks gebruikt. Het is daarom belangrijk dat het inbouwen snel en vakkundig wordt afgehandeld. 

Koelkast Inbouwen

Het inbouwen van een koelkast vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw koelkast inbouw verzoek zo duidelijk mogelijk voor een gerichte offerte van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de buurt die uw koelkast kan inbouwen. 

Offertes koelkast inbouwen

icon kies serviceAls eerste stap vult u koelkast in al apparaat en inbouwen als service. Geef daarna een omschrijving van het koelkast inbouw verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de offerte zal zijn. Op basis van uw postcode worden er maximaal vijf Service Partners geselecteerd in uw omgeving. U kunt één of meerdere ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld wordt er een e-mail verstuurd naar de gekozen ondernemers. De geselecteerde ondernemers nemen vervolgens contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf wie uw koelkast mag inbouwen.