Installatie

U heeft een elektronica apparaat dat u wilt installeren? Service Partner kan u helpen bij het vinden van een geschikte ondernemer in uw buurt die uw apparaat kan installeren. 

Kies installatie als service

icon kies serviceIn stap 1 geeft u aan om welk apparaat het gaat en kiest u voor installatie als service. Vervolgens geeft u een omschrijving van uw installatie verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemers een offerte kunnen opstellen. Kunt u uw installatie verzoek niet volledig omschrijven, dan is dit vanzelfsprekend geen probleem. U kunt dit verder bespreken met de Service Partner naar keuze zodra deze contact met u opneemt. 

Vergelijk en selecteer de Service Partners in uw buurt

icon vergelijk service partnerNadat u stap 1 heeft voltooid wordt er gevraagd om uw postcode in te voeren. Op basis van uw postcode selecteren wij maximaal vijf Service Partners bij u in de buurt. U kunt in het overzicht de afstand zien van de ondernemers en beoordelingen van eerdere klanten. U kunt één of meerdere Service Partners selecteren voor een offerte aanvraag. 

 

De Service Partners reageren op uw verzoek

icon_service_partner_reageren.pngNadat u één of meerdere ondernemers heeft geselecteerd dient u uw contactgegevens in te vullen. De geselecteerde Service Partners ontvangen een e-mail met daarin uw installatie verzoek en uw contactgegevens. Afhankelijk van bijvoorbeeld het contact, de reactiesnelheid en de kostenindicatie kunt u bepalen welke Service Partner het installeren van uw apparaat mag uitvoeren.