Droger installatie

U wilt uw droger installeren, maar u wilt dit liever niet zelf doen? Service Partner kan u helpen bij het vinden van een droger installateur in uw omgeving. U kunt diverse offertes opvragen. Uw droger installatie is snel en goed geregeld. 

Droger Installeren

Het installeren van een droger vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw droger installatie verzoek zo duidelijk mogelijk voor een offerte op maat van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de buurt die uw droger kan installeren. 

Offerte droger installatie

icon kies serviceIn de eerste stap kiest u droger als apparaat en installatie als service. Vervolgens kunt u een toelichting geven op uw droger installatie verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemers een offerte kunnen geven. Er worden maximaal vijf Service Partners geselecteerd in uw omgeving op basis van uw postcode. U kunt één of meerdere ondernemers selecteren voor het opvragen van een offerte. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, ontvangen de gekozen Service Partners een e-mail met daarin uw verzoek. De geselecteerde ondernemers nemen contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf wie uw droger installatie mag behandelen.