Koelkast installatie

U wilt uw koelkast installeren, maar u wilt dit liever niet zelf doen? Service Partner kan u helpen bij het vinden van een geschikte koelkast installateur in uw buurt. U kunt diverse offertes opvragen. Het installeren van uw koelkast wordt snel en goed afgehandeld. 

Koelkast Installeren

Het installeren van een koelkast vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw koelkast installatie verzoek zo duidelijk mogelijk voor een offerte op maat van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de buurt die uw koelkast kan installeren. 

Offertes koelkast installatie

icon kies serviceIn stap 1 van de offerte aanvraag kiest u koelkast als apparaat en installatie als service. Vervolgens heeft u de optie om een omschrijving van uw installatie verzoek te geven. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemers een offerte kunnen geven. In de volgende stap worden er op basis van uw postcode maximaal vijf Service Partners geselecteerd. U kunt één of meerdere ondernemers selecteren voor uw offerte aanvraag. 

U rond de offerte aanvraag af door uw contactgegevens in te vullen. De geselecteerde Service Partners ontvangen een e-mail met uw koelkast installatie verzoek. De ondernemers nemen contact met u op om de verdere details te bespreken. U bepaalt zelf welke ondernemer uw koelkast mag installeren.