Kookplaat installatie

Na aankoop wilt u uw kookplaat zo snel mogelijk installeren. Een kookplaat installatie dient snel en goed te worden uitgevoerd. Maar waar vindt u een goede kookplaat installateur? Service Partner zoekt een installateur bij u in de buurt. U kunt diverse offertes opvragen en zelf kiezen door wie u uw kookplaat laat installeren. 

Kookplaat Installeren

Het installeren van een kookplaat vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw kookplaat installatie verzoek zo uitgebreid mogelijk voor een gerichte offerte van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de buurt die uw kookplaat kan installeren. 

Offertes kookplaat installatie

icon kies serviceIn de eerste stap van uw offerte aanvraag kiest u kookplaat als apparaat en installatie als service. U heeft de optie om een beschrijving te geven van uw kookplaat installatie verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemers een offerte kunnen maken. Vervolgens worden er op basis van uw postcode maximaal vijf Service Partners geselecteerd. U kunt één of meerdere ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld is de offerte aanvraag afgerond. De gekozen Service Partners ontvangen een e-mail met daarin uw verzoek. De ondernemers nemen vervolgens contact met u op om de afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf welke ondernemer uw kookplaat mag installeren.