Oven installatie

De oven is een apparaat dat u waarschijnlijk veelvuldig gebruikt. Wanneer u een nieuwe oven heeft en deze wilt installeren, dan wilt u dat het liefste zo snel mogelijk gedaan hebben. Service Partner biedt de oplossing. U kunt diverse offertes opvragen voor een oven installateur bij u in de buurt. 

Oven Installeren

Het installeren van een oven vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw oven installatie verzoek zo duidelijk mogelijk voor een gerichte offerte van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de buurt die uw oven kan installeren. 

Oven Installatie

icon kies serviceIn stap 1 kiest u oven als apparaat en voor service kiest u installatie. U heeft de mogelijkheid om een omschrijving te geven van uw oven installatie verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemers een offerte kunnen maken. Vervolgens worden er maximaal vijf Service Partners geselecteerd op basis van uw postcode. U kunt één of meerdere ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld wordt er een e-mail verstuurd naar de gekozen Service Partners met uw oven installatie verzoek. De ondernemers nemen vervolgens contact met u op om de verdere details te bespreken. U bepaalt zelf wie uw oven mag installeren.