Printer installatie

Een printer installateur in uw buurt heeft u snel gevonden via Service Partner. U wilt uw printer vanzelfsprekend snel en goed installeren. Vraag offertes op via Service Partner en uw printer installatie wordt snel en vakkundig afgehandeld door een installateur in uw omgeving. 

Printer installeren

Het installeren van een printer vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw printer installatie verzoek zo duidelijk mogelijk voor een gerichte offerte van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de omgeving die uw printer kan installeren. 

Offertes printer installatie

icon kies serviceDe eerste stap voor het aanvragen van een offerte is het kiezen van printer als apparaat en installatie als service. Vervolgens kunt u een omschrijving geven van het installatie verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter onze ondernemers een offerte kunnen geven. Op basis van uw postcode worden er maximaal vijf ondernemers in uw omgeving geselecteerd. U kunt één of meerdere ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

Na het invullen van uw contactgegevens ontvangen de gekozen Service Partner een e-mail met uw verzoek. De ondernemers nemen vervolgens contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf welke ondernemer uw printer mag installeren.