Satelliet installatie

Een satelliet installateur in uw buurt heeft u snel gevonden via Service Partner. Vraag offertes op via Service Partner en uw satelliet installatie wordt snel en vakkundig afgehandeld door een installateur in uw omgeving.

Satelliet installeren

Het installeren van satelliet vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw satelliet installatie verzoek zo duidelijk mogelijk voor een gerichte offerte van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de omgeving die uw satelliet kan installeren. 

Offertes satelliet installatie

icon kies serviceDe eerste stap voor het aanvragen van een offerte is het kiezen van satelliet als apparaat en installatie als service. Vervolgens kunt u een omschrijving geven van het installatie verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter onze ondernemers een offerte kunnen geven. Op basis van uw postcode worden er maximaal vijf ondernemers in uw omgeving geselecteerd. U kunt één of meerdere ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

Na het invullen van uw contactgegevens ontvangen de gekozen Service Partner een e-mail met uw verzoek. De ondernemers nemen vervolgens contact met u op om de afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf welke ondernemer uw satelliet mag installeren.