Vriezer installatie

U bent op zoek naar een goede vriezer installateur? Service Partner kan u helpen bij uw zoektocht. Vraag diverse vriezer reparaties offertes op bij een installateur bij u in de buurt. U kunt zelf bepalen door wie u uw vriezer laat installeren. 

Vriezer Installeren

Het installeren van een vriezer vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw vriezer installatie verzoek zo duidelijk mogelijk voor een gerichte offerte van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de buurt die uw vriezer kan installeren. 

Offertes diepvries installatie

icon kies serviceAls eerste stap voert u vriezer in als apparaat en installatie als service. Vervolgens kunt u een omschrijving geven van uw diepvries installatie verzoek. Hoe uitgebreider u het verzoek kunt omschrijven, des te gerichter de ondernemer een offerte kan geven. Daarna worden er op basis van uw postcode maximaal vijf Service Partners geselecteerd in uw omgeving. U kunt één of meerdere ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

U rond de offerte aanvraag af door uw contactgegevens in te voeren. De geselecteerde Service Partners ontvangen een e-mail met daarin uw diepvries installatie verzoek. De ondernemers nemen contact met u op om de details met u te bespreken. U bepaalt zelf welke ondernemer uw diepvries mag installeren.