Montage

U heeft een elektronica apparaat dat u wilt monteren? Service Partner kan u helpen bij het vinden van een geschikte monteur in uw buurt voor de montage van uw apparatuur. 

Kies montage als service

icon kies serviceIn de eerste stap geeft u aan om welk apparaat het gaat en kiest u voor montage als service. U heeft vervolgens de mogelijkheid om een omschrijving te geven van uw montage verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemer een offerte kan maken. Kunt u uw montage verzoek niet volledig omschrijven dan is dit vanzelfsprekend geen probleem. U kunt de verdere details mer de desbetreffende Service Partner bespreken zodra deze contact met u opneemt. 

Vergelijk en selecteer de Service Partners in uw omgeving

icon vergelijk service partnerNadat u de eerste stap heeft voltooid dient u uw postcode in te voeren. Op basis van de ingegeven postcode worden er maximaal vijf Service Partners in uw buurt geselecteerd. In dit overzicht kunt u de afstand zien van de ondernemers en de beoordelingen van vorige klanten. U kunt één of meerdere Service Partners selecteren. 

 

De Service Partners reageren op uw verzoek

icon_service_partner_reageren.pngNadat u een of meerdere ondernemers heeft geselecteerd dient u uw contactgegevens in te vullen. De geselecteerde Service Partner ontvangen een e-mail met uw montage verzoek. Zij nemen vervolgens contact met u op om de details te bespreken. Op basis hiervan kunt u bepalen welke Service Partner uw apparaat mag monteren.